Prognoza meteo 25 aprilie. Se spune că aşa cum va fi vremea de Florii va fi şi de Paşte

În Duminica Floriilor, vremea va fi rece pentru această dată în toată ţara. Cerul va fi variabil şi se vor mai semnala ploi în multe zone. Cel mai cald va fi duminică în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei. În Capitală, Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18...19 grade.

24 apr. 2021, 15:12
Prognoza meteo 25 aprilie. Se spune că aşa cum va fi vremea de Florii va fi şi de Paşte

Prognoza meteo 25 aprilie. La noapte, vremea va fi rece pentru această dată, îndeosebi în regiunile intracarpatice și în zonele depresionare, unde spre dimineață, pe arii restrânse se va produce brumă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul și estul țării, dar numai cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi slabe, iar la munte de precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, cu valori ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 5…6 grade.

Prognoza meteo 25 aprilie. Cum va fi vremea de Florii

În Duminica Floriilor, vremea va fi rece pentru această dată în regiunile nordice și nord-estice, unde nebulozitatea va fi în general persistentă, iar începând din orele după-amiezii temporar se vor semnala precipitații – ploi în zonele joase de relief și mai ales ninsori în nordul Carpaților Orientali. În restul țării, cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza, în special în zonele de deal și de munte, dar numai izolat se vor semnala ploi slabe, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 60…70 km/h și, trecător, în nord-vestul, centrul și estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade în Maramureș și 20 de grade în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață, iar mai ales în regiunile intracarpatice, vor mai fi condiții de brumă.

Citeşte şi: Cum se va desfăşura slujba de Florii 2021. Recomandările Patriarhiei pentru enoriaşi

BUCUREȘTI Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 6…7 grade, mai scăzută în zona periurbană spre 3 grade.

Citeşte şi: RESTRICŢII pentru bucureşteni de Florii: Grupurile de peste 6 persoane sunt interzise, fără grătare cu prietenii

 

Prognoza meteo LUNI

În jumătatea de nord a țării vremea va fi rece pentru ultima decadă a lunii aprilie, iar în rest, valorile termice, comparabile cu cele din ziua precedentă, se vor situa în jurul mediilor multianuale. În cursul zilei cerul va fi temporar noros și numai izolat se vor semnala ploi slabe, cu o probabilitate mai mare dimineața în nord-est, apoi în sud-vest și sud. Seara și noaptea nebulozitatea se va accentua, iar mai ales în jumătatea de sud a teritoriului temporar va ploua. La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini de peste 1500 m va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în special în zona montană înaltă, unde viteza la rafală va depăși temporar 60…70 km/h, spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între – 2 și 9 grade. Pe arii restrânse se va produce brumă în nord-vestul țării și în depresiuni, iar cu totul izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopții când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

Prognoza meteo MARTI

Vremea va deveni rece pentru această perioadă din an în cea mai mare parte a țării. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul şi în estul teritoriului unde pe arii restrânse va ploua slab. Începând de seara, aria de nebulozitate va cuprinde treptat majoritatea regiunilor, iar cea a ploilor va fi în extindere în jumătatea de sud-vest. În zonele montane vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special în Carpaţii Meridionali unde noaptea rafalele vor depăşi 70…80 km/h, la începutul intervalului în regiunile sud-estice, iar la sfârşitul acestuia în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -2 și 9 grade. Izolat se va forma ceață, iar la sfârşitul nopţii, în Moldova şi în estul Transilvaniei, vor fi condiţii de brumă.

BUCUREȘTI Valorile termice diurne, în scădere accentuată faţă de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme rece pentru ultima decadă a lunii aprilie. Cerul va avea înnorări temporare ziua, însă cu probabilitate redusă de ploaie, dar mai persistente pe timpul nopţii când va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.

 

Prognoza meteo MIERCURI

Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioadă în sudul şi în estul ţării, în timp ce în rest valorile termice se vor apropia de cele specifice datei. Cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor şi va ploua pe arii extinse, mai ales ziua, în jumătatea sudică, local în regiunile nord-vestice şi pe spaţii mai mici în restul teritoriului. În zonele montane, la altitudini mari, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va avea intensificări la munte şi, local şi temporar, în celelalte zone, cu precădere în sud-vest şi în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

BUCUREȘTI Vremea se va menţine rece, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade. Cerul va avea înnorări, temporar va ploua slab, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Minima termică va fi de 5…6 grade.