Prognoza meteo 25 august. Vremea se răceşte şi se anunţă furtuni

Vremea intră într-un proces de răcire în următoarele zile. Miercuri, ploile vor avea mai ales caracter torențial, pe alocuri cantitățile de apă vor depăși 25...40 l/mp și izolat vor fi vijelii și grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade în nordul Moldovei și 33 de grade în Lunca Dunării.

24 aug. 2021, 15:46
Prognoza meteo 25 august. Vremea se răceşte şi se anunţă furtuni

Prognoza meteo 25 august. La noapte, vremea va fi în general instabilă, îndeosebi în sud-vest, centru, nord-est și zona de munte. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului ce pot lua, izolat, aspect de vijelie. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăși 20…40 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomene asociate instabilității atmosferice se vor semnala doar izolat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 21 de grade. La sfârşitul nopții, pe alocuri, se va semnala ceaţă.

BUCUREȘTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 16…18 grade.

Prognoza meteo 25 august – MIERCURI

Vremea va fi în general instabilă, iar în vestul, centrul și nordul țării și răcoroasă. În cursul zilei, cerul va fi variabil în sud-est și nord-vest, dar în restul teritoriului vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. Noaptea, înnorări și fenomene asociate instabilității atmosferice se vor semnala pe arii extinse în Moldova și Muntenia, local în Dobrogea, Oltenia și Transilvania și izolat în Banat. Ploile vor avea mai ales caracter torențial, pe alocuri cantitățile de apă vor depăși 25…40 l/mp și izolat vor fi vijelii și grindină. Vântul va avea intensificări în zona montană înaltă și, de scurtă durată, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade în nordul Moldovei și 33 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 21 de grade. Spre sfârșitul intervalului, izolat, se va semnala ceață.

BUCUREȘTI Vremea va deveni instabilă. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, dar spre seară și noaptea înnorările se vor accentua și vor fi perioade cu averse, descărcări electrice şi, posibil, intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade.

Citeşte şi: Alertă meteo cod galben şi portocaliu de ploi şi vijelii până joi

Prognoza meteo JOI

Vremea va deveni răcoroasă, mai ales în jumătatea de nord a țării. Pe parcursul zilei, în centrul, estul și sudul țării, precum și la munte, vor fi înnorări și, local, averse și descărcări electrice. Izolat, vor fi cantități de apă mai însemnate și grindină. În restul timpului și al teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi slabe se vor semnala pe alocuri, cu precădere seara și noaptea în nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și, de scurtă durată, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor situa între 20 şi 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 5 grade. Pe arii restrânse va fi ceață, spre sfârșitul intervalului.

BUCUREȘTI Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, iar la începutul zilei vor mai fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla în general moderat în cursul zilei, apoi va slăbi treptat. Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel
încât temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

Prognoza meteo VINERI

În vestul, nordul și, parțial, centrul țării și zona de munte, vremea va fi în general instabilă, vor fi înnorări accentuate, averse și descărcări electrice. Pe alocuri, vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi doar temporar noros, iar fenomene asociate instabilității atmosferice se vor semnala pe arii restrânse, în special în sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 20 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiuni și 21 de grade pe litoral. Noaptea, pe alocuri, se va semnala ceață.

BUCUREȘTI Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo 23 august – 5 septembrie. Încă trei zile cu vreme călduroasă, apoi se răceşte şi vin ploile

Prognoza meteo SAMBATA

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în majoritatea regiunilor și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice, mai ales după-amiaza și noaptea. Pe alocuri vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona înaltă de munte, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa între 21 şi 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 20 de grade. Izolat, vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.


loading...
Partenerii noștri