PROGNOZA METEO 25 IULIE. Vreme călduroasă şi disconfort termic accentuat. Unde sunt aşteptate ploi

PROGNOZA METEO 25 IULIE. Duminică, vremea va a deveni călduroasă după-amiaza în vestul, sudul și, pe alocuri, în centrul țării, unde și disconfortul termic se va accentua. În zonele de munte sunt aşteptate ploi de scurtă durată şi descărcări electrice.

24 iul. 2021, 23:12
PROGNOZA METEO 25 IULIE. Vreme călduroasă şi disconfort termic accentuat. Unde sunt aşteptate ploi
PROGNOZA METEO 25 IULIE. Vreme călduroasă şi disconfort termic accentuat. Unde sunt aşteptate ploi

PROGNOZA METEO 25 IULIE. LA NOAPTE

cerul, mai mult senin în cea mai mare parte a țării, va avea unele înnorări la începutul nopții în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 9 grade în depresiuni și 21 de grade pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață.

Vremea în București. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va deveni călduroasă după-amiaza în vestul, sudul și, pe alocuri, în centrul țării, unde și disconfortul termic se va accentua. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza la munte, iar spre seară și noaptea în vest și nord-vest, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vest și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26…28 de grade în nordul teritoriului, în depresiuni și pe litoral și 33…34 de grade, local, în Oltenia, Banat, Crișana și izolat în Muntenia, iar cele minime se vor încadra între 12 și 19 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 8 grade, dar și mai ridicate, spre 22 de grade, pe litoral și în Dealurile de Vest. Izolat vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi Temperaturi record în Turcia. S-au înregistrat peste 49 de grade

Vremea în București se va menține frumoasă, dar va fi călduroasă la amiază. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară în Banat, Crișana, Oltenia și sud-vestul Transilvaniei, unde și disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza în vestul, centrul și nordul țării, precum și la munte, unde local vor fi averse și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice și în zona montană înaltă, dar și în timpul ploilor, când poate lua aspect de vijelie. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 de grade pe litoral și 36 de grade în Câmpia de Vest și sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor încadra între 10 grade în depresiuni și 24 de grade în Dealurile de Vest.

Vremea în București se va menține călduroasă, iar disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi caniculară mai ales în vest, centru, sud și sud-est, unde și disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei și noaptea în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zona de munte, unde local se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului, posibil vijelii și căderi de grindină, dar numai pe arii restrânse averse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 31 și 37 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest și sud-vest, iar cele minime se vor încadra între 12 și 24 de grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO LUNARĂ. Nu scăpăm de fenomene extreme nici în august

Vremea în București va deveni caniculară, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară la amiază în zonele de câmpie, unde și disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil în sudul și sud-estul teritoriului, dar va avea înnorări temporar accentuate îndeosebi în a doua parte a zilei în vest, centru și nord, unde local se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului, posibil vijelii și căderi de grindină, dar numai pe alocuri, cu precădere în zona montană, averse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 30 și 38 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 12 și 24 de grade.

Vremea în București va fi în continuare caniculară, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 37 de grade, iar cea minimă va fi de 20…22 de grade.

Tendinţa Evoluţiei Vremii pentru zilele de JOI, VINERI, SAMBATA

În Țară: Vremea se va menține caniculară în cea mai mare parte a țării, iar disconfortul termic va fi accentuat. Probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi mai mare în zona montană și local în regiunile nordice.

București: Vremea se va menține caniculară, iar disconfortul termic va fi accentuat. Probabilitatea pentru ploi trecătoare va fi redusă.