Prognoza meteo 27 martie. Meteorologii anunță vreme bună pentru această perioadă, temperaturi maxime de 22 de grade

Vremea va fi caldă în regiunile sudice și sud-vestile ale țării, anunță meteorologii pentru duminică, 27 martie.

26 mart. 2022, 17:39
Prognoza meteo 27 martie. Meteorologii anunță vreme bună pentru această perioadă, temperaturi maxime de 22 de grade

Prognoza meteo 27 martie. Cum va fi la noapte, în țară

Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nordice, estice și centrale, iar în Maramureș, nordul Moldovei și al Transilvaniei cu totul izolat va ploua. În masivele nordice ale Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte.

Vântul va avea intensificări la altitudini mari în special în Carpații Meridionali și de Curbură, unde vor fi rafale de 80…90 km/h, dar și în Moldova cu viteze în general de 40…50 km/h. În restul teritoriului vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -3 și 8 grade. Se va produce brumă pe suprafețe restrânse, cu o probabilitate mai ridicată în centrul țării.

Prognoza meteo 27 martie. Cum va fi la noapte, în București

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 3…5 grade.

Prognoza meteo 27 martie. Cum va fi DUMINICĂ în țară

Vremea se va menține caldă pentru această dată în regiunile sudice şi sud-vestice, dar în restul teritoriului, valorile termice, cu precădere cele din cursul nopţii, vor deveni local mai coborâte față de normele specifice pentru ultima decadă a lunii martie. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe parcursul zilei în regiunile estice, pe arii restrânse cu viteze în general de 40…50 km/h, dar şi în zona montană înaltă unde vor mai fi rafale de 80…90 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 7…8 grade în nordul Moldovei şi 22 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi de la -10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei până la 5…6 grade în Dealurile de Vest. Noaptea, local în nord și centru și izolat în rest se va produce brumă.

Prognoza meteo 27 martie. Vremea DUMINICĂ în București

Vremea va fi frumoasă și caldă pentru ultima decadă a lunii martie. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 1…4 grade.

Ce anunță meteorologii pentru LUNI

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice se vor situa peste cele normale în majoritatea zonelor, cu precădere în regiunile estice unde vor fi semnificativ mai ridicate decât în ziua anterioară. Astfel, maximele se vor încadra între 14 şi 20 de grade, cu valori mai mici în depresiuni şi pe litoral (unde vor fi cuprinse între 9 şi 12 grade). Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi de la -6…-4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali până la 7…8 grade în zona de deal din Crişana şi Moldova. În a doua parte a nopţii, se va mai produce brumă pe suprafeţe mici, mai ales în Transilvania.

Vremea, luni, în București

Vremea se va menține frumoasă și mai caldă decât normal. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade şi cea minimă de 3…5 grade.