Prognoza meteo 27 octombrie 2022. Vreme caldă pentru această perioadă. Temperaturile ajung până la 22 de grade

Vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 15 și 22 de grade.

26 oct. 2022, 15:47
Prognoza meteo 27 octombrie 2022. Vreme caldă pentru această perioadă. Temperaturile ajung până la 22 de grade

Prognoza meteo 27 octombrie 2022. LA NOAPTE. În Țară. Cerul va fi variabil, dar local în regiunile intracarpatice și pe arii mai restrânse în cele estice se va semnala nebulozitate stratiformă, iar în zonele joase pe spații mici va fi și ceață, asociate izolat posibil cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile minime, în continuare mai ridicate decât cele normale specifice perioadei, vor fi cuprinse între 0…1 grad în estul Transilvaniei și 12…13 grade pe litoral.

București

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă, mai ridicată decât media climatologică a perioadei, va fi de 9…10 grade în centrul orașului și spre 7 grade în zona periurbană.

Prognoza meteo 27 octombrie 2022

În Țară

Vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, cu abaterile cele mai mari față de normele climatologice diurne în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, dar în primele ore ale intervalului și noaptea, pe alocuri, cu precădere în zonele joase din nord-vestul, centrul și estul teritoriului vor fi nori joși, stratiformi, sau ceață, izolat posibil asociate cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 15 și 22 de grade, iar cele minime între 0 și 11 grade.

București

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 6…9 grade.

Prognoza meteo 28 octombrie 2022

În Țară

Valorile termice, în special cele diurne, se vor situa în continuare peste mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi variabil, dar pe arii restrânse în primele ore ale zilei și noaptea, vor fi nori stratiformi sau ceață, cu precădere în zonele joase din vest, nord-vest, centru și nord-est. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, iar cele minime între -1 și 11 grade.

București

Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul în general slab. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…9 grade.

Citeste si Când va cădea prima ninsoare. Temperaturi de vară în pragul iernii. Prognoza actualizată de la ANM

Prognoza meteo 29 octombrie 2022

În Țară

Vremea va fi în general frumoasă, cu valorile termice peste mediile climatologice specifice datei în toată țara. Cerul va fi variabil, dar pe alocuri în zonele joase, în primele ore ale intervalului, dar mai ales noaptea va fi nebulozitate joasă, stratiformă, sau ceață, cu precădere în regiunile intracarpatice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 16 și 23 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade.

București

Vremea se va menține frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

Prognoza meteo 30 octombrie 2022

În Țară

Valorile termice se vor situa în continuare peste mediile climatologice specifice datei în toată țara. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice, estice și centrale, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade. Pe alocuri în zonele joase, dimineața și noaptea, vor fi nori joși, stratiformi, sau ceață.

București
Vremea va fi în continuare frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 8…11 grade.

Citeste si EXCLUSIV Prognoza meteo a iernii. Florinela Georgescu anunţă temperaturi de MINUS 20 de grade Celsius. „Pot fi coduri roşii de vreme severă” VIDEO

Prognoza meteo 31 octombrie, 1-2 noiembrie 2022

În Țară

Valorile termice se vor situa în continuare peste cele specifice perioadei. Probabilitatea de ploaie va fi în creștere spre sfârșitul intervalului, în nord-vestul țării.

București

Vremea se va menține frumoasă, iar valorile termice, cu precădere cele diurne, se vor situa în continuare peste cele specifice perioadei.