PROGNOZA METEO 27 octombrie. Toamnă blândă pe final de lună, temperaturile se apropie de 20 de grade

Joi și vineri vremea se va încălzi peste normalul termic al perioadei, astfel că vom avea temperaturi care se vor apropia de 20 de grade.

26 oct. 2021, 21:58
PROGNOZA METEO 27 octombrie. Toamnă blândă pe final de lună, temperaturile se apropie de 20 de grade

PROGNOZA METEO 27 octombrie. Miercuri, valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în sud-estul și sudul extrem al țării. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 11 și 17 grade, iar cele minime între -8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 8 grade în nordul litoralului. Dimineața și noaptea, pe alocuri, în zonele joase de relief, va fi ceață.

La București, miercuri, vremea va fi apropiată de normalul termic specific acestei date. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în primele ore ale intervalului. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 2… 3 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul a -1 grad.

Joi, vremea se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, mai mult senin după-amiaza și seara. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări noaptea, în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 18 grade, iar cele minime între -7 grade în estul Transilvaniei și 9 grade în nordul litoralului. Dimineața și noaptea, pe alocuri, în zonele joase de relief, va fi ceață.

La București, joi, vremea va fi în continuare apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult senin după-amiaza și seara. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul a -1 grad.

Citește și PROGNOZA METEO. ANM anunţă lapoviţă şi ninsori din noiembrie

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va continua să se încălzească, mai ales în vestul, nord-vestul și centrul țării, unde cerul va fi variabil. În regiunile extracarpatice aria de nebulozitate se va extinde treptat, iar noaptea, izolat, se vor semnala ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 19 grade, iar cele minime se vor încadra în general între 2 și 10 grade. Dimineața și noaptea, pe alocuri, în zonele joase de relief, va fi ceață.

La București, vineri, vremea se va menține apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul variabil în prima parte a zilei se va înnora treptat, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

Citește și Prognoza meteo în România. Cum va fi la iarnă. Alertă de la meteorologi

Sâmbătă, valorile termice diurne vor marca o ușoară scădere față de ziua precedentă în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate care va persista în cea mai mare parte a intervalului, în regiunile extracarpatice, unde, pe suprafețe mici va ploua slab sau va fi burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vestul și nord-estul țării, precum și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 18 grade, iar cele minime între 0 și 10 grade, posibil ușor mai scăzute în zonele depresionare. Dimineața și noaptea, pe alocuri, în zonele joase de relief, va fi ceață.

La București, sâmbătă, vremea va fi în general închisă și trecător vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade, transmite ANM.


loading...