Prognoza meteo 3 august 2022. Vreme frumoasă cu temperaturi sub pragul caniculei. Unde va mai ploua

Meteorologii anunţă vreme caldă în România. Miercuri temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 34 de grade Celsius. Dupã-amiaza şi seara vor mai fi posibile ploi în est, dar şi la munte şi în sud. De joi un val de aer tropical ajunge şi în România. Meteorologii anunţă că revine canicula.

02 aug. 2022, 14:28
Prognoza meteo 3 august 2022. Vreme frumoasă cu temperaturi sub pragul caniculei. Unde va mai ploua

Prognoza meteo 3 august 2022. La noapte, cerul va fi variabil spre mai mult senin şi doar în primele ore ale nopţii, izolat, în regiunile estice şi în zona Carpaţilor Orientali vor mai fi posibile averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse de la 8…10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi pânã în jurul a 20 de grade pe litoral.

BUCURESTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 15…18 grade, cu cele mai scãzute valori în zona periurbanã.

Prognoza meteo 3 august 2022 MIERCURI

Vremea va fi în general frumoasã, dar şi cãlduroasã în vestul, sudul, sud-estul şi parţial în centrul ţãrii. Cerul va avea înnorãri trecãtoare şi doar izolat vor fi ploi slabe în est, iar dupã-amiaza şi seara şi la munte şi posibil în sud. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare, ziua, în regiunile estice, cu rafale pânã în jurul a 50 de km/h în partea central-esticã a Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 26…27 de grade în nord-estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi în jur de 34 de grade, pe arii restrânse în Banat şi Oltenia, unde şi disconfortul termic ar putea fi atins; minimele termice vor fi cuprinse între 8…10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 20…22 de grade pe litoral.

BUCURESTI. Vremea va fi predominant frumoasã, dar cãlduroasã dupã-amiaza. Cerul va fi variabil, probabilitatea de ploaie redusã, dupã-amiaza, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 31…32 de grade, iar cea minimã de 16…18 grade.

Citeşte şi: Val de aer tropical peste România. Meteorologii anunţă că revine canicula

Prognoza meteo JOI

Vremea va fi cãlduroasã în majoritatea zonelor, local canicularã şi cu disconfort termic în creştere în sud-vestul ţãrii; astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 28 şi 35 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi pe alocuri ploi slabe în regiunile estice şi nord-estice, iar dupã-amiaza şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri ziua în Moldova, Bãrãgan şi Dobrogea. Minimele termice vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, uşor mai coborâte în depresiunile intramontane.

BUCURESTI. Vremea se va menţine cãlduroasã, cu o maximã a temperaturii aerului de 32…33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 16…19 grade, potrivit ANM.

Citeşte şi: Primești 5.000 de dolari ca să faci plajă în această țară și să vizitezi unități de cazare. Cine poate beneficia de suma colosală

Prognoza meteo VINERI

Vremea va deveni cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, canicularã în regiunile sud-vestice, iar disconfortul termic va fi ridicat în vestul şi în sudul teritoriului, cu precãdere la câmpie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la munte, în est şi sud-est unde pe spaţii mici vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu uşoare intensificãri în Moldova, estul Munteniei, Dobrogea şi zona Carpaţilor de Curburã. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 30 şi 36 de grade (cu valori de 26…29 de grade pe litoral şi în deltã); minimele termice vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade, uşor mai mici în depresiunile Carpaţilor Orientali.

BUCURESTI. Vremea va fi în continuare cãlduroasã, cu o maximã a temperaturii aerului în jurul a 33 de grade şi disconfort termic în creştere. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare mai ales dupã-amiaza, dar probabilitatea de ploaie va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 18…20 de grade.

Prognoza meteo SAMBATA

Vremea se va menţine cãlduroasã în aproape toatã ţara, în regiunile vestice şi sud-vestice va fi caniculã, iar disconfortul termic va fi ridicat în special în sudul şi în vestul teritoriului. În jumãtatea de est, vor fi temporar înnorãri şi pe spaţii mici ploi în general slabe, în timp ce în restul ţãrii cerul va fi variabil şi doar izolat va fi posibil sã plouã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi de la 26…28 de grade pe litoral şi în deltã pânã în jurul a 37 de grade în Banat; minimele termice vor fi cuprinse între 15 şi 23 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali.

BUCURESTI. Vremea cãlduroasã va persista, iar disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, temporar cu unele înnorãri şi posibil ploi slabe, de scurtã duratã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 32…34 de grade, iar cea minimã de 18…20 de grade.