Prognoza meteo 3 martie. Vreme rece cu ninsori şi ploi în mare parte din ţară

Vremea se menţine rece în toată ţara. Vor mai fi ninsori la munte, în nordul Moldovei şi în Transilvania. În restul ţării vor predomina ploile. Şi în Bucureşti va fi rece şi se vor semnala precipitaţii mixte.

02 mart. 2022, 16:51
Prognoza meteo 3 martie. Vreme rece cu ninsori şi ploi în mare parte din ţară

Prognoza meteo 3 martie. La noapte, cerul va avea temporar înnorãri şi se vor semnala precipitaţii local la munte şi în nord-est şi doar pe alocuri în rest, cu o probabilitate mai mare în centru şi în sud-est. Acestea vor fi sub formã de ninsoare în zonele montane, predominant ninsori în Transilvania şi Moldova şi mixte în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, la altitudini mari, dar pe arii restrânse, temporar şi în est şi sud-est. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între -6 şi 0 grade.
BUCURESTI
Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de -4…-2 grade.

Prognoza meteo 3 martie – JOI

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru începutul lunii martie. Cerul va fi temporar noros şi vor fi precipitaţii slabe în nordul, centrul şi estul teritoriului şi doar izolat în rest. La munte va ninge, în Transilvania şi în jumãtatea nordicã a Moldovei vor predomina ninsorile, iar în celelalte regiuni vor fi mai ales ploi. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu unele intensificãri ziua în est, în extremitatea de sud-vest şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade, iar cele minime se vor situa în general între -5 şi 0 grade.

BUCURESTI. Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru începutul lunii martie. Cerul va avea înnorãri, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã va fi de -4…-1 grad, potrivit ANM.

Citeşte şi: Prognoza METEO martie 2022. Luna începe cu vreme de iarnă şi se termină cu temperaturi de vară

Prognoza meteo VINERI

TARA
Valorile termice se vor menţine în general apropiate de cele normale pentru începutul lunii martie. Astfel cã, temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade, iar cele minime în general între -6 şi 0 grade. Cerul va fi temporar noros şi trecãtor se vor semnala precipitaţii slabe, local în zonele de munte, în sudul şi sud-vestul teritoriului şi izolat în centru şi în est. Pe parcursul zilei vor fi mai ales ploi în zonele joase de relief şi doar trecãtor în nord-est şi centru va ninge, iar noaptea acestea vor fi mixte. La munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Izolat, dimineaţa, va fi ceaţã.

BUCURESTI
Valorile termice se vor menţine apropiate de cele normale la aceastã datã, cu o maximã de 7…8 grade şi o minimã în jurul a -1 grad. Cerul va fi temporar noros şi cu o probabilitate mai ridicatã spre searã şi noaptea vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Citeşte şi: O poză cât o mie de cuvinte. Ștefan Mandachi, impresionat de un cuplu de refugiaţi ucraineni vârstnici care-şi poartă reciproc de grijă

Prognoza meteo SAMBATA

TARA
Valorile termice vor fi mai scãzute decât în intervalul precedent, caracterizând o vreme rece -ziua în estul ţãrii, iar noaptea în majoritatea zonelor, astfel cã maximele se vor încadra între 0…1 grad în nordul Moldovei şi 9 grade în sud-vestul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse între -11 şi 0 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare. Se vor semnala precipitaţii slabe, mixte pe alocuri în regiunile sud-vestice şi pe spaţii mici în centru, iar la munte pe arii restrânse va ninge. În celelalte zone, precipitaţiile vor fi posibile doar izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în regiunile estice. Izolat se va forma ceaţã.

BUCURESTI
Vremea va fi uşor mai rece decât în mod obişnuit în prima decadã a lunii martie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, dar probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 7 grade, iar cea minimã va fi de -4…-2 grade.

Prognoza meteo DUMINICA

TARA
Vremea va fi rece pentru începutul lunii martie în cea mai mare parte a ţãrii; astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 8 grade, cu cele mai scãzute valori în nord-est, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -10 şi -2 grade. Cerul va avea înnorãri şi pe alocuri vor fi precipitaţii slabe, cu probabilitate mai mare în regiunile sud-vestice unde vor fi mixte, dar şi în zonele montane şi submontane, în centru şi nord-est, unde vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

BUCURESTI
Vremea se va menţine rece, cu o maximã a temperaturii aerului de 5…6 grade şi o minimã de -3…-2 grade. Cerul va avea înnorãri, iar în cursul nopţii vor fi posibile precipitaţii slabe. Vântul va sufla moderat.