Prognoza meteo 4 mai. Vreme frumoasă la începutul zilei, apoi revin ploile

Vremea se menţine frumoasă în toată ţara, cel puţin în prima parte a zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 14...15 grade pe litoral şi 25...26 de grade în Banat și în vestul Olteniei. Apoi spre seară vin ploile.

03 mai 2021, 16:06
Prognoza meteo 4 mai. Vreme frumoasă la începutul zilei, apoi revin ploile

Prognoza meteo 4 mai. La noapte, cerul va fi variabil și doar izolat și trecător va ploua slab în regiunile estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă de munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 11 grade.

BUCUREȘTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă se va situa în jurul a 9 grade.

Prognoza meteo 4 mai MARTI

Vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade pe litoral și 23 de grade în sudul teritoriului, iar cele minime se vor situa între -2 grade în estul Transilvaniei și 12 grade în Dealurile de Vest. Cerul, mai mult senin în mare parte a teritoriului, va avea unele înnorări ziua în sud-est și la munte, iar spre sfârșitul nopții în vest și sud-vest, dar numai izolat și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

BUCUREȘTI. Vremea va fi frumoasă, cu cerul variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, în scădere față de ziua anterioară se va situa în jurul a 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo în luna mai. ANM anunţă vreme deosebit de caldă pentru această perioadă

Prognoza meteo MIERCURI

Vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei date, dar va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi în a doua parte a zilei și noaptea, când vor fi averse și descărcări electrice în zonele de deal și de munte și local în restul teritoriului. Izolat cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele înalte de munte, precum și, local și temporar, în est și nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 14…15 grade pe litoral şi 25…26 de grade în Banat și în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade. Izolat, se va semnala ceață. BUCUREȘTI Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și noaptea, când trecător vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Citeşte şi: Amenzi pe litoral în minivacanţa de 1 Mai pentru nerespectarea regulilor anti-COVID

Prognoza meteo JOI

Vremea se va menține apropiată de normalul termic al acestei perioade. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât în intervalul precedent, se vor situa între 15 şi 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 3 şi 12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi de scurtă durată, ziua în est și pe arii restrânse în rest, iar noaptea doar izolat în sud-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Dimineața și noaptea, izolat, se va semnala ceață.

BUCUREȘTI Vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, când trecător vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

Prognoza meteo VINERI

Vremea se va încălzi mai ales în regiunile sudice și va deveni în general instabilă în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei și noaptea în vestul, centrul și nordul țării, precum și la munte, unde pe arii relativ extinse vor fi averse și descărcări electrice și izolat cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări în zona montană, iar local și temporar și în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor situa între 17 şi 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade. Dimineața și noaptea, izolat, se va semnala ceață.

BUCUREȘTI Vremea se va încălzi, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 12 grade.