Prognoza meteo 4 octombrie. Răcire severă a vremii. Temperaturile scad cu 10 grade faţă de zilele trecute. Ninsori viscolite la munte

Vremea va fi mai rece decât în mod caracteristic perioadei în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 21 de grade. La munte, vor fi şi ninsori sau lapoviţã.

03 oct. 2022, 14:56
Prognoza meteo 4 octombrie. Răcire severă a vremii. Temperaturile scad cu 10 grade faţă de zilele trecute. Ninsori viscolite la munte

Prognoza meteo 4 octombrie. La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorãri şi local averse la munte, în nord-vestul şi centrul teritoriului şi doar izolat în rest. La altitudini de peste 1700 m precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã, mai ales în cea înaltã a Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, unde se vor înregistra viteze de peste 70…90 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între 4 şi 12 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

BUCURESTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 8…9 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã spre 6 grade.

 

Prognoza meteo 4 octombrie / MARTI

Vremea va fi mai rece decât în mod caracteristic perioadei în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri pe parcursul zilei, când temporar va ploua slab, local în zonele montane şi submontane, precum şi în vest, nord-vest, centru şi izolat în restul teritoriului. La altitudini de peste 1700 m vor fi şi ninsori sau lapoviţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului la munte, unde pe creste se vor depãşi 60…70 km/h, dar la intensitãţi mai mici, în general de 45…50 km/h, pe alocuri şi în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 12 grade. Pe arii restrânse în regiunile intracarpatice şi izolat în rest se va forma ceaţã, îndeosebi în a doua parte a nopţii.

BUCURESTI. Vremea va fi apropiatã de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros pe parcursul zilei, când probabilitatea de ploaie va fi redusã, apoi se va degaja. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimã va fi de 6…9 grade. În a doua parte a nopţii vor fi condiţii de ceaţã.

 

Prognoza meteo MIERCURI

Vremea se va apropia de normalul termic al perioadei în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, trecãtor cu înnorãri dupã-amiaza, dar cu o probabilitate de ploaie redusã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 13 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane spre -1 grad, unde vor fi condiţii de brumã. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri se va semnala ceaţã îndeosebi în regiunile intracarpatice.

BUCURESTI. Vremea se va menţine apropiatã de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 19…21 de grade, iar cea minimã de 6…9 grade.

Citeşte şi: Vremea va continua să se răcească ușor, iar la munte vor fi chiar și lapoviță și ninsori. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în fiecare regiune

 

Prognoza meteo JOI

Vremea se va încãlzi şi va deveni apropiatã de normalul termic al perioadei în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri spre sfârşitul intervalului în estul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 25 de grade, iar cele minime între 4 şi 14 grade, uşor mai coborâte în depresiunile intramontane. Dimineaţa şi noaptea pe alocuri se va forma ceaţã.

BUCURESTI. Vremea va deveni frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 9…10 grade, uşor mai coborâtã în zona preorãşeneascã.

Citeşte şi: Prognoza meteo iarna 2022- 2023, când vin ninsorile adevărate. Fenomenul care influenţează vremea în toată Europa

 

Prognoza meteo VINERI

Vremea se va menţine apropiatã de normal din punct de vedere termic în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în jumãtatea esticã a teritoriului unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe parcursul zilei în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, iar cele minime între 5 şi 15 grade, uşor mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea pe alocuri se va forma ceaţã.

BUCURESTI. Vremea se va menţine frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe parcursul zilei. Temperatura maximã va fi de 22…24 de grade, iar cea minimã de 10…12 grade.