Prognoza meteo 5 noiembrie 2022. Valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie

Prognoza meteo 5 noiembrie 2022. Valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie în aproape toată țara.

04 nov. 2022, 14:48
Prognoza meteo 5 noiembrie 2022. Valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie

Prognoza meteo 5 noiembrie 2022, la noapte, în țară

Nebulozitatea se va accentua treptat în regiunile vestice, unde pe arii restrânse va ploua slab. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief, îndeosebi din centrul, estul și sud-estul teritoriului, pe alocuri va fi ceață sau nebulozitate joasă, de tip stratiform, și izolat posibil burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Banat și în zona montană înaltă. Temperaturile minime se vor situa între 2 grade în depresiunile intramontane și 13…14 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

Prognoza meteo 5 noiembrie 2022, la noapte, în București

Cerul va fi variabil, dar în a doua parte a nopții va fi posibil să se formeze nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 7…9 grade.

Prognoza meteo 5 noiembrie 2022, sâmbătă, în țară

Valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie în aproape toată țara, astfel că maximele se vor încadra în general între 15 și 23 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 5 și 15 grade. În regiunile estice, dar noaptea și în cele sudice va fi nebulozitate stratiformă, iar în restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Pe spații mici vor fi ploi slabe sau burniță, cu probabilitate mai mare în vest și în nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în estul și sudul teritoriului, precum și pe crestele Carpaților Meridionali și Orientali. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, în zonele joase se va semnala ceață.

Citește și Prognoza meteo. Florinela Georgescu (ANM) anunţă minus 10 grade Celsius în decembrie şi viscole în ianuarie

Prognoza meteo 5 noiembrie 2022, sâmbătă, în București

Valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele normale specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros ziua, dar noaptea vor fi nori joși, stratiformi. Vântul va deveni în general moderat începând din orele serii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade. La începutul intervalului, probabilitatea de ceață va fi ridicată.

Prognoza meteo 5 noiembrie 2022, duminică, în țară

Valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie în aproape toată țara, astfel că maximele se vor încadra în general între 13 și 23 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 2 și 12 grade. În regiunile extracarpatice va fi mai ales nebulozitate joasă, stratiformă, iar în restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Pe spații mici vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în estul și sudul teritoriului, precum și pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, în zonele joase se va semnala ceață.

Prognoza meteo 5 noiembrie 2022, duminică, în București

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Cerul va avea înnorări și, mai ales spare sfârșitul intervalului, va crește probabilitatea ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla moderat, temporar cu ușoare intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade.

Citește și Cum va fi vremea de Sfântul Andrei şi de 1 Decembrie. Prognoza meteo lunară actualizată