Prognoza meteo 6 mai. Vreme caldă în aproape ţara, dar şi ploi şi grindină la început de weekend

Vremea va continua să se încălzească, iar termometrele vor indica până la 27 de grade vineri. Spre seara sunt aşteptate averse, posibil torențiale, și descărcări electrice, pe spații restrânse în zonele de deal și munte și doar izolat în nord-vest și centrul ţării.

05 mai 2022, 18:19
Prognoza meteo 6 mai. Vreme caldă în aproape ţara, dar şi ploi şi grindină la început de weekend

Prognoza meteo 6 mai. La noapte, cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în Delta Dunării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 13 grade în Dealurile de Vest. Pe suprafețe mici, vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 6…9 grade.

Prognoza meteo 6 mai – VINERI

ÎN ȚARĂ
Vremea va fi caldă în jumătatea de vest a țării și în general normală termic în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când se vor semnala averse, posibil torențiale, și descărcări electrice, pe spații restrânse în zonele de deal și munte și doar izolat în nord-vest și centru. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sud-vestul teritoriului, iar trecător și în sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 14…16 grade pe litoral și 26…27 de grade în zona de câmpie a Banatului; minimele termice vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, până spre 0 grade.

BUCUREȘTI
Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 4…7 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 mai. Vremea se schimbă radical după zilele frumoase. Revin ploile şi vijeliile. Apoi temperaturile cresc iar

Prognoza meteo SAMBATA

ÎN ȚARĂ
Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, local în nordul și nord-vestul țării și pe arii restrânse la munte, unde se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în Moldova și izolat în rest. Temperaturile maxime, în ușoară scădere față de intervalul anterior, se vor încadra între 14 și 25 de grade, iar cele minime între 2 și 13 grade. Spre sfârșitul intervalului, pe alocuri, se va forma ceață.

BUCUREȘTI
Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 5…8 grade.

Prognoza meteo DUMINICA

ÎN ȚARĂ
Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate la munte, în nordul și nord-vestul țării, unde local vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-est și de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 25 de grade, iar cele minime între 4 și 13 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor specifice acestei date. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 6…9 grade.

Citeşte şi: Incendiu puternic în Năvodari. Un bloc a fost cuprins de flăcări