Prognoza meteo 6 octombrie. Vremea se răceşte şi revin ploile

Miercuri vremea se va răci față de ziua precedentă. Va ploua local în Banat, pe arii restrânse în Crișana, Dobrogea și Oltenia şi izolat în rest. Şi în Bucureşti vremea se menţine răcoroasă. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade.

05 oct. 2021, 16:21
Prognoza meteo 6 octombrie. Vremea se răceşte şi revin ploile

Prognoza meteo 6 octombrie. LA NOAPTE Cerul va fi temporar noros în sud-est și la munte și mai mult senin în rest. Izolat și trecător, pe litoral, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, unde vor fi rafale de 60…70 km/h, local și temporar în nordul și centrul țării, iar la începutul nopții și pe litoral și în zona înaltă de munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 13 grade, mai scăzute, spre -3 grade, în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă. Izolat, se va semnala ceață.

BUCUREȘTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 5…7 grade.

Prognoza meteo 6 octombrie

MIERCURI vremea se va răci față de ziua precedentă. Cerul va avea înnorări, mai accentuate în estul, vestul și sudul țării, iar seara și noaptea și în zona de munte. Va ploua local în Banat, pe arii restrânse în Crișana, Dobrogea și Oltenia și doar izolat, mai ales la munte, în restul teritoriului. Vântul va sufla moderat și cu intensificări în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în Banat, Dobrogea, nordul Moldovei și zona înaltă de munte, unde vor fi rafale, în general, de 60…75 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 12 grade. Izolat, vor fi condiții de ceață. BUCUREȘTI Vremea se va menține răcoroasă. Cerul va avea înnorări, mai accentuate după-amiaza și noaptea, iar vântul va sufla în general moderat, trecător cu rafale în jurul a 40 km/h. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 8…9 grade, potrivit ANM.

Citeşte şi: VREMEA în octombrie. Ninsori şi lapoviţă la munte în următoarele două săptămâni

Prognoza meteo JOI

Vremea va continua să se răcească, devenind deosebit de rece pentru această dată în sudul și, local, în estul și centrul țării. Cerul va fi variabil în nordul, nord-vestul și, parțial, centrul teritoriului și mai mult noros în rest. Va ploua local în Banat și Oltenia, pe arii mai restrânse în Dobrogea și la munte și doar izolat în celelalte regiuni. În zona de munte, la altitudini de peste 1600 – 1700 m, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla moderat și cu intensificări în mjoritatea regiunilor, dar mai ales în sudul Banatului, unde vor fi rafale de 70…90 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 19 grade, cu cele mai ridicate valori în Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 1 și 10 grade. Izolat în nord și centru, dimineața vor fi condiții de ceață, iar noaptea și de brumă.

BUCUREȘTI Vremea se va răci. Cerul va fi mai mult noros, dar condițiile de ploaie slabă, trecătoare, vor fi reduse. Vântul va sufla moderat, cu intensificări mai ales în a doua parte a zilei și noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

Citeşte şi: Se oprește alimentarea cu energie electrică în București, Ilfov și Giurgiu. Vezi lista zonelor afectate în perioada 5-8 octombrie 2021

Prognoza meteo VINERI

Vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată, cu precădere în regiunile extracarpatice și va fi în general închisă. Va ploua pe arii extinse în jumătatea de sud a țării și local, mai ales noaptea, în rest. La munte, în general la altitudini de peste 1500 m, precipitațiile vor fi predominant sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla în general moderat și cu intensificări în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sudice și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, cu cele mai scăzute valori în zonele deluroase și cele mai ridicate în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 1 și 11 grade.

BUCUREȘTI Vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată și va fi în general închisă. Temporar, mai ales spre seară și noaptea, va ploua. Vântul va sufla moderat, cu intensificări îndeosebi în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

Prognoza meteo SAMBATA

Vremea va fi în continuare în general închisă, dar și deosebit de rece pentru această dată, cu precădere în regiunile extracarpatice. Vor fi ploi pe arii extinse, posibil local mai însemnate cantitativ în regiunile sudice. În zona de munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi în sud-est, sud-vest și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 10 grade. BUCUREȘTI Vremea va fi în continuare deosebit de rece și în general închisă. Temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări mai ales ziua. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.


loading...