Prognoza meteo 6 septembrie 2022. Vremea se menţine răcoroasă şi sunt aşteptate ploi

Pentru marţi, 6 septembrie, meteorologii anunţă vreme răcoroasă, mai ales dimineaţa şi noaptea. De asemenea, în unele regiuni sunt aşteptate ploi slade de scurtă durată.

05 sept. 2022, 22:49
Prognoza meteo 6 septembrie 2022.  Vremea se menţine răcoroasă şi sunt aşteptate ploi

Prognoza meteo 6 septembrie 2022. LA NOAPTE.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi pe arii restrânse ploi de scurtã duratã la munte şi în regiunile sudice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 şi 16 grade, mai scãzute în zonele depresionare spre 5 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea în BUCURESTI. Cerul va fi temporar noros, iar mai ales în a doua parte a nopţii vor fi condiţii sã plouã slab. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 12…14 grade.

Prognoza meteo MARTI. În vestul şi sud-vestul ţãrii valorile termice se vor situa în jurul celor normale în prima decadã a lunii septembrie, însã în restul teritoriului vremea va fi încã rãcoroasã, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi temporar noros şi se vor semnala ploi slabe de scurtã duratã, local în zonele de munte şi pe arii mai restrânse în rest, cu o probabilitatea mai mare în zona deluroasã din sud, în centru şi în nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat.

Citeşte şi Prognoza meteo pe două săptămâni. Căldura se întoarce, dar vine la pachet cu multe ploi

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 şi 26 de grade, iar cele minime între 7 şi 16 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile intramontane spre 4…5 grade. Izolat, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţã.

Vremea în BUCURESTI va fi relativ rãcoroasã. Cerul va fi temporar noros, iar mai ales dimineaţa vor mai fi condiţii pentru ploi slabe de scurtã duratã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 24…25 de grade, iar cea minimã de 11…14 grade.

Prognoza meteo MIERCURI. Vremea se va încãlzi, astfel cã în cea mai mare parte a ţãrii, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorãri în special ziua în zonele montane şi submontane, în nord-vest, în centru şi în extremitatea de sud-est, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtã duratã.

Vântul va sufla slab şi moderat, trecãtor cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 18 grade. Dimineaţa şi noaptea, îndeosebi în depresiunile intramontane izolat se va semnala ceaţã.

Vremea în BUCURESTI va fi în general frumoasã şi se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, trecãtor cu unele înnorãri mai ales dupã-amiaza, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 13…14 grade, uşor mai scãzutã în zona periurbanã.

Prognoza meteo JOI. Vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate şi averse, ziua pe arii restrânse mai ales în zona de munte şi în extremitatea de sud-est, iar noaptea local în vest şi nord-vest, unde vor fi însoţite şi de descãrcãri electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, în sud-estul teritoriului, dar şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, cu valori uşor mai scãzute pe litoral, iar cele minime se vor situa în general între 10 şi 18 grade.

Vremea în BUCURESTI va fi frumoasã şi caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 13…16 grade.

Prognoza meteo VINERI. În vestul şi nord-vestul ţãrii valorile termice vor marca o scãdere faţã de ziua precedentã, iar în rest vremea se va menţine caldã pentru prima decadã a lunii septembrie. Instabilitatea atmosfericã va fi temporar accentuatã în regiunile vestice, nordice şi centrale, unde vor fi înnorãri şi pe arii relativ extinse averse şi descãrcãri electrice. Izolat vor fi condiţii pentru cantitãţi de apã însemnate şi cãderi de grindinã.

În celelalte regiuni, cerul va fi variabil ziua, dar cu unele înnorãri noaptea, când fenomene asociate instabilitãţii atmosferice se vor semnala pe alocuri. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-estul teritoriului, în zona montanã înaltã, dar şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 şi 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa 10 şi 20 de grade.

Vremea în BUCURESTI se va menţine caldã pentru prima decadã a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre sfârşitul intervalului când va creşte probabilitatea pentru averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

SAMBATA, DUMINICA si LUNI

TARA. Vremea va intra într-un proces de rãcire, dar în primele douã zile în sudul şi sud-estul teritoriului valorile termice se vor situa în continuare peste mediile multianuale. Vor fi perioade cu instabilitate atmosfericã în nordul, centrul şi nord-estul ţãrii, precum şi în zonele de munte şi pe arii mai restrânse în rest.

BUCURESTI. În primele douã zile valorile termice se vor menţine peste mediile multianuale specifice perioadei, apoi vremea va intra într-un proces de rãcire. Trecãtor se vor semnala ploi de scurtã duratã, cu o probabilitate mai mare la începutul şi sfârşitul intervalului.

Citeşte şi Cum va fi vremea în România, în următoarele 4 săptămâni. Prognoza ANM