Prognoza meteo 6 septembrie. Vreme răcoroasă în toată ţara. Ceaţa îşi face simţită prezenţa noaptea şi dimineaţa

Luni vremea va fi răcoroasă în toată ţara, chiar rece pentru prima decadă a lunii septembrie. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

05 sept. 2021, 14:14
Prognoza meteo 6 septembrie. Vreme răcoroasă în toată ţara. Ceaţa îşi face simţită prezenţa noaptea şi dimineaţa

Prognoza meteo 6 septembrie. La noapte în regiunile sudice și la munte cerul va fi parțial noros și pe suprafețe mici va ploua slab. În restul teritoriului cerul va fi variabil și izolat se va forma ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 15 grade, mai scăzute spre 0 grade în estul Transilvaniei, unde se va forma brumă.

BUCUREȘTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi 12…13 grade, mai scăzută, spre 9 grade, în zona preorășenească.

Prognoza meteo 6 septembrie – Luni vremea va fi răcoroasă în toată ţara, chiar rece pentru prima decadă a lunii septembrie în regiunile estice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade în nordul Moldovei și 25 de grade în Banat și Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se va forma brumă, şi 13…14 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul, centrul țării și la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în Dobrogea. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

BUCUREȘTI Vremea va fi predominant frumoasă, dar răcoroasă, rece dimineața și mai ales noaptea. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 6 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul, moderat ziua, apoi va deveni slab.

Prognoza meteo MARTI

Vremea va fi predominant frumoasă, dar se va menţine răcoroasă în cea mai mare parte a ţării, local rece pentru prima decadă a lunii septembrie, dimineaţa şi noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, mai scăzute, spre 0…1 grad, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se va produce brumă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi slabe în zona de munte și în Dobrogea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, pe litoral şi în bazinul vestic al Mării Negre. Spre dimineaţă, pe spaţii mici, cu precădere în zonele depresionare, va fi ceață.

BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă, dar se va menține răcoroasă, chiar rece pentru prima decadă a lunii septembrie dimineața și noaptea. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Citeşte şi: Calendar ortodox 6 septembrie 2021. Pomenirea minunii Sfântului Arhanghel Mihail în Colose. Rugăciune pentru vindecare şi pentru îndepărtarea vrăjmaşilor

Prognoza meteo MIERCURI

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru prima decadă a lunii septembrie, totuşi vremea va fi relativ răcoroasă în orele dimineţii în majoritatea zonelor, iar pe parcursul zilei local în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade, mai scăzute, spre 1…2 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi slabe, de scurtă durată în sudul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe litoral şi în bazinul vestic al Mării Negre, precum şi în sudul Banatului. Dimineaţa şi la sfârşitul nopţii, se va semnala ceață pe arii restrânse în nordul şi în centrul ţării, cu precădere pe văi şi în depresiuni.

BUCUREȘTI Vremea va fi răcoroasă, mai ales dimineața. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în a doua parte a intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Citeşte şi: Hoţul care i-a spart casa lui Hagi a mers la furat cu autobuzul. Filmul incredibil al evenimentelor, agentul de securitate n-a observat nimic, deşi infractorul era în locuinţă

Prognoza meteo JOI

Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale ale perioadei; astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 21 şi 25 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până spre 2…3 grade. Cerul va avea înnorări temporare în regiunile sudice, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe, trecătoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi doar la munte, izolat, va fi posibil să plouă. Vântul va avea intensificări în zona costieră a Dobrogei şi în bazinul vestic al Mării Negre şi izolat în sudul Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali, va sufla în general moderat în Oltenia şi Muntenia şi va fi slab în restul ţării. Spre dimineaţă, vor fi condiţii de ceață în nord şi în centru, cu precădere în depresiuni.

BUCUREȘTI Vremea va fi relativ răcoroasă. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales în prima parte a zilei, vor fi posibile ploi slabe, trecătoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade.


loading...