Hoţul care i-a spart casa lui Hagi a mers la furat cu autobuzul. Filmul incredibil al evenimentelor, agentul de securitate n-a observat nimic, deşi infractorul era în locuinţă

Hoțul care i-a spart casa lui Gheorghe Hagi, în decembrie 2017, cere clemență. Acesta are la activ 15 spargeri confirmate, însă consideră că pedeapsa de 8 ani și 8 luni pe care a primit-o este mult prea mare, comparativ cu gravitatea faptelor.

05 sept. 2021, 10:14
Hoţul care i-a spart casa lui Hagi a mers la furat cu autobuzul. Filmul incredibil al evenimentelor, agentul de securitate n-a observat nimic, deşi infractorul era în locuinţă

Marian F. le-a povestit judecătorilor filmul faptelor de acum patru ani, când a intrat prin efracţie în vila din Pipera a lui Gheorghe Hagi. Astfel, el a mers la locuinţa fostului fotbalist cu autobuzul 301 şi a intrat în curte cățărându-se pe un transformator.

A declanșat alarma în timp ce forța ușile și geamurile locuinței, dar a avut noroc, deoarece agentul de pază care s-a deplasat la fața locului nu a observat nimic suspect şi s-a întors la bază, asta în timp ce hoţul îşi vedea liniştit de treabă, în interior, după cum scrie WoWbiz.ro.

După ce a adunat tot ce i s-a părut de valoare în casă, hoțul a ieșit în curte și și-a petrecut noaptea acolo, chiar dacă era iarnă și era foarte frig. La plecare, i-a scăpat în curte o cutie de bijuterii, aparținând soției lui Gheorghe Hagi, Marilena. Apoi, s-a urcat din nou în autobuzul 301 și a plecat acasă.

Citeşte şi Gică Hagi, afectat grav de pandemie. Lovitură teribilă încasată de „Rege”

Ceasurile găsite în casa lui Gheorghe Hagi au fost, apoi, vândute unui bișnițar din Sector 2 pentru aproximativ 4.000 de euro. Este vorba despre un ceas bărbătesc „Cartier”, un ceas bărbătesc „Chopard” cu curea din piele de culoare neagră, un ceas bărbătesc „Franck Muller” cu o curea piele neagră și cadran din aur alb, un ceas de buzunar „Charles Hubert” de culoare argintie, un ceas de damă „Maurice Lacroix” cu brățară din aur galben, un ceas de damă „Rolex” cu brățară metalică de culoarea alb și galben. Plus alte bijuterii, ce urcă prejudiciul total la aproximativ 50.000 de euro, conform informațiilor din dosar.

Furtul a fost descoperit câteva zile mai târziu de șoferul familiei Hagi, care a fost rugat de soția fotbalistului să verifice dacă e ceva suspect la casă. Acesta a găsit cutia cu bijuterii pierdută de hoț și a alertat poliția. Bărbatul a fost identificat după înregistrările de pe camerele de luat vederi.

Citeşte şi Hoţul care i-a spart casa lui Hagi a fost condamnat la peste 8 ani de închisoare. El mai trebuie să-i plătească „Regelui” şi despăgubiri de zeci de mii de euro