Prognoza meteo, 7 decembrie 2022. Cum va fi vremea în București și în restul țării. Meteorologii au făcut anunțul

Vremea se menţine în continuare rece și nu vom scăpa de precipitații. Dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă şi vor fi depuneri de polei în zonele joase, iar în zonele montane vor fi precipitații mixte sub formă de lapoviță și ninsoare. În Bucureşti, vremea va fi în continuare închisă și trecător vor fi condiții de ploaie sau burniță. Temperatura maximă va fi de 8...9 grade.

06 dec. 2022, 16:32
Prognoza meteo, 7 decembrie 2022. Cum va fi vremea în București și în restul țării. Meteorologii au făcut anunțul

LA NOAPTE: În Țară

Prognoza meteo, 7 decembrie 2022. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua în sud-vest, centru, nord-est și est și pe suprafețe mici în rest. În zona montană joasă vor fi precipitații mixte, însă la altitudini de peste 1500 m vor predomina ninsorile. Trecător în jumătatea de nord a Moldovei va fi lapoviță sau ninsoare slabă și depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, în special ale Carpaților Orientali. Temperaturile minime, mai ridicate decât în mod normal la această dată, se vor situa între -3 și 8 grade. Pe alocuri se va semnala ceață.

Citește și Evenimente astrologice DECEMBRIE 2022. A venit vremea bilanțurilor și a speranțelor pentru viitor, ce aduce finalul de an

București

Cerul va fi noros și trecător va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă, mai ridicată decât în mod normal la această dată, va fi de 2…3 grade. Vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo, 7 decembrie 2022

MIERCURI

 

În Țară

Vremea va fi în general închisă și temporar va ploua în jumătatea de sud-est a țării și pe arii restrânse în rest. În Banat și Oltenia se pot acumula izolat cantități de apă de peste 15…20 l/mp. La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari mai ales ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 13 grade, iar cele minime între -5 și 8 grade. Pe alocuri, mai ales dimineața și noaptea, se va forma ceață.

București

Vremea va fi în general închisă și trecător va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade. Vor fi condiții de ceață.

În Țară

Vremea se va menține în general închisă, iar local și temporar va ploua și trecător va burnița. La munte vor fi precipitații mixte și posibil, cu totul izolat și în jumătatea de nord a Moldovei, ce vor depune polei. Se va semnala ceață mai persistentă în regiunile extracarpatice și pe alocuri, dimineața și noaptea, în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade.

București

Vremea se va menține în general închisă și trecător va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 3…4 grade. Vor fi condiții de ceață.

Citește și Val de aer polar peste România. Cum va fi vremea de Crăciun