Prognoza meteo 7 iunie 2021. Temperaturi normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cer variabil, cu înnorări accentuate

Vremea va fi normală sub aspect termic în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara.

06 iun. 2021, 22:39
Prognoza meteo 7 iunie 2021. Temperaturi normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cer variabil, cu înnorări accentuate

Prognoza meteo 7 iunie 2021. La noapte, cerul va deveni variabil și doar în primele ore, vor fi înnorări temporare și izolat averse slabe, cu precădere în regiunile sudice și la munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între 6 și 16 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, la noaptea cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 11…14 grade.

Prognoza meteo 7 iunie 2021

Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte, pe arii restrânse în sudul, centrul și estul teritoriului și posibil izolat în rest. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 23 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, vremea va fi normală sub aspect termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei, când vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

Prognoza meteo 8 iunie 2021

Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal pentru această dată în regiunile vestice și nord-vestice și apropiată de normal în rest, dar va fi și în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice. Astfel de fenomene se vor semnala în zonele de deal și de munte, precum și în sudul, local în estul și centrul teritoriului și izolat în rest. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi însemnate şi izolat vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 23 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Citeste si PROGNOZA METEO. Luna iunie continuă să fie capricioasă, cu vreme instabilă şi ploi în fiecare după-amiază

În Bucureşti, vremea se va menține normală sub aspect termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

Prognoza meteo 9 iunie 2021

În regiunile din jumătatea de sud-est a teritoriului şi în cea mai mare parte a zonei montane, valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată, dar instabilitatea atmosferică se va manifesta în a doua parte a zilei şi seara prin înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi căderi de grindină şi, posibil, vijelii. În restul țării, vremea va fi caldă, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade.

În Bucureşti, vremea va fi normală termic pentru această perioadă din an, dar şi în general instabilă în a doua parte a zilei şi seara când vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

Prognoza meteo 10 iunie 2021

Vremea va fi instabilă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice datei. În a doua parte a zilei şi seara, instabilitatea atmosferică se va manifesta în cea mai mare parte a ţării prin înnorări temporar accentuate, averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea local caracter torenţial şi se vor înregistra în timp scurt cantităţi de apă însemnate. Izolat va cădea grindină şi vor fi vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade.

În Bucureşti, vremea va fi instabilă. În a doua parte a zilei şi seara, temporar înnorările vor fi accentuate, se vor semnala averse cu caracter torenţial, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

Prognoza meteo de vineri până duminică

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în majoritatea regiunilor, cu precădere în primele două zile când pe arii relativ extinse în sud, în centru şi la munte şi local în rest vor fi averse, ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Valorile termice se vor situa în general în jurul mediilor multianuale.

Citeste si Prognoza meteo iunie. Temperaturi sub cele specifice perioadei şi ploi în mare parte din ţară