Prognoză meteo 7 martie 2022. Temperaturi foarte scăzute pentru această perioadă

În zilele următoare, vremea se va menţine închisă şi se vor semnala precipitaţii îndeosebi sub formă de ninsoare.

06 mart. 2022, 16:21
Prognoză meteo 7 martie 2022. Temperaturi foarte scăzute pentru această perioadă

Prognoză meteo 7 martie 2022. La noapte, cerul va fi noros și se vor semnala precipitații mixte în Banat și în Crișana, mai ales ninsori în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și doar ninsori la munte, local în Transilvania și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu ușoare intensificări pe litoral și în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -7 şi 1 grad.

În Bucureşti, cerul va fi noros, temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Prognoză meteo 7 martie 2022

Vremea va fi în general închisă. Temporar vor fi precipitații sub formă de ninsoare la munte și mai ales lapoviță și ninsoare în restul teritoriului. Acestea vor fi pe arii relativ extinse în sud, în est și în centru și doar izolat în celelalte regiuni. Local se vor acumula cantități de precipiații de 5…10 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 6 grade, iar cele minime între -8 și 1 grad.

În Bucureşti, vremea va fi închisă. Temporar, cu precădere seara şi noaptea, se vor semnala precipitații mai ales sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -1…0 grade.

Citeste si PROGNOZA METEO LUNARĂ. Vreme rece pentru luna martie, nu scăpăm de ninsori şi viscol

Prognoză meteo 8 martie 2022

Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de sud a țării și va prezenta înnorări temporare în rest. Vor fi precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare la munte și mai ales ninsoare și lapoviță în Oltenia, Moldova, local în Muntenia și Transilvania și izolat în celelalte regiuni.

Vântul va sufla slab şi moderat, pe arii restrânse cu ușoare intensificări în vestul și nord-estul teritoriului, iar noaptea pe
litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și -2 grade.

În Bucureşti, vremea va fi rece pentru această dată şi în general închisă. Trecător se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla moderat ziua și în general slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -5…-4 grade.

Prognoză meteo 9 martie 2022

Vremea va deveni deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, geroasă noaptea în centru și pe alocuri în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime între -15 și -4 grade, mai ridicate pe litoral, spre -2 grade. Cerul va fi temporar noros şi local va ninge slab în sud, în est, la munte şi posibil, izolat în celelalte regiuni.

Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări în regiunile estice, sud-estice, vestice și pe crestele montane.

În Bucureşti, vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -9 grade. Cerul va fi mai mult noros ziua, când, trecător, vor fi condiții de ninsoare slabă, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoză meteo 10 martie 2022

Vremea va fi în continuare deosebit de rece, chiar geroasă dimineața și noaptea în centrul țării și pe alocuri în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 și 4 grade, iar cele minime între -16 grade în estul Transilvaniei și -4 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul, în estul țării și la munte, unde local va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în regiunile estice, sud-estice, vestice și pe crestele montane.

În Bucureşti, vremea se va menține deosebit de rece. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -9…-8 grade. Cerul va fi temporar noros, iar condițiile de ninsoare reduse. Vântul va sufla moderat ziua și în general slab noaptea.

Citeste si Prognoza METEO martie 2022. Luna începe cu vreme de iarnă şi se termină cu temperaturi de vară

Prognoză meteo 11-12-13 martie 2022

În prima zi vremea va fi în continuare deosebit de rece pentru prima jumătate a lunii martie, apoi se va încălzi ușor și treptat. În exteriorul arcului carpatic, pe arii restrânse vor fi precipitații slabe.