PROGNOZA METEO 8-9-10 APRILIE: Vreme frumoasă de Paşte, cu mici adieri de vânt şi ploi izolate

Publicat: Sâmbătă, 07 Aprilie 2018 14:13 // Actualizat: Sâmbătă, 07 Aprilie 2018 17:14 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă vreme frumoasă în următoarele zile. Romica Jurca prezintă, în exclusivitate pentru RomaniaTV.net prognoza pentru următoarele zile.

PROGNOZA METEO DE ÎNVIERE

ÎN ŢARĂ, cerul va fi variabil, iar în Carpaţii Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali, izolat vor fi condiţii ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla în general moderat în sud-est şi la munte, iar în sudul Banatului, inclusiv zona înaltă aferentă, va avea intensificări. Temperaturile minime vor fi mai ridicate decât în mod obişnuit la această dată şi se vor încadra între 2 grade în estul Transilvaniei şi 12 grade în Dealurile de Vest. Izolat se va forma ceaţă.

LA BUCUREŞTI, Cerul va fi variabil, iar vântul slab şi moderat. Temperatura minimă, uşor mai ridicată decât în mod obişnuit la această dată, va atinge 8...9 grade.

PROGNOZA METEO ÎN DUMINICA DE PAŞTE.

ÎN ŢARĂ, vremea va fi în general frumoasă, iar în regiunile intracarpatice va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, mai scăzute pe litoral unde se vor înregistra între 12 şi 16 grade; minimele termice vor fi cuprinse în general între 2 şi 12 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei şi cele mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări şi posibil ceaţă în primele ore ale zilei şi din nou noaptea în sudul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului, inclusiv zona montană aferentă, dar şi pe litoral.

LA BUCUREŞTI, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor menţine apropiate de cele obişnuite pentru această dată. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla moderat ziua şi slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 7...8 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO LUNI

ÎN ŢARĂ, vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile intracarpatice şi se va menţine predominant frumoasă. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult senin, vântul va avea unele intensificări în Banat, iar temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 25 de grade, valori mai mici urmând a se înregistra în zona litoralului, unde vor fi 11...14 grade. Noaptea, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde pe arii restrânse va ploua slab, iar vântul va sufla în general moderat. Local în sudul, estul şi centrul ţării se va forma ceaţă. Minimele termice se vor încadra între 1 şi 11 grade, mai coborâte, spre -2 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate, până la 13 grade în dealurile Banatului.

LA BUCUREŞTI, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în a doua parte a nopţii, când şi probabilitatea de ceaţă va fi ridicată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

PROGNOZA METEO MARTI

ÎN ŢARĂ, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, nordice, centrale şi de munte, unde ziua, pe arii relativ restrânse, se vor semnala averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi în Crişana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 25 de grade, mai scăzute pe litoral, unde vor fi doar între 12 şi 15 grade, iar cele minime se vor încadra între 2 şi 12 grade. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI, vremea va fi predominant frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin după-amiaza, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 9...11 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO, TENDINTA

MIERCURI - Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va avea înnorări temporare şi mai ales după-amiază şi la începutul nopţii, pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice în regiunile estice, sudice, precum şi în zonele montane. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 25 de grade, mai coborâte pe litoral unde vor fi între 13 şi 17 grade, iar cele minime între 4 şi 12 grade. Dimineaţa şi noaptea pe spaţii mici va fi ceaţă.

JOI, VINERI si SAMBATA - Vremea va rămâne mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Local şi temporar vor fi ploi, în majoritatea regiunilor.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 apr 17:12
Răspunde | Votează email 0 email
BRAUER MARIA
SA CITEASCA DOMNII PROCURORI CA DACA GASESC CEVA MA GANDESC CA POATE MERIT SA-MI DEA IN CAP CA UNII ZIC CA ASTA FAC PROCURORII;MAI NOU AU DISPARUT CRIMINALII SI AU APARUT EVENIMENTE IN JUSTITIE CU PROCURORI SI JUDECATORI:HOTII NU MAI EXISTA NICI EI -EXISTA DATORII LA CAMATARI; GRESELI;SECHESTRE;::::::ORICE NUMAI HOTIE NU SE NUMESTE:
1
EUR
4.7480
RON
20 Feb
noapte 2 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H