Prognoza meteo 8 decembrie 2023. Continua ninsorile în aceste zone ale României

Prognoza meteo 8 decembrie 2023. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi mai mult noros ziua și parțial noros noaptea. Vor fi precipitații slabe sub formă de ninsoare local la munte, iar în Dobrogea și pe arii restrânse în restul teritoriului mixte.

07 dec. 2023, 17:05
Prognoza meteo 8 decembrie 2023. Continua ninsorile în aceste zone ale României

Prognoza meteo 8 decembrie, la noapte, în țară

Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare în Moldova, Muntenia, la munte, mixte, local în Transilvania, Maramureș, zona continentală a Dobrogei, zona deluroasă a Banatului și a Crișanei și mai ales ploi și lapoviță în rest. Pe alocuri se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, unde la rafală se vor atinge viteze de până la 40…50 km/h. Temperaturile minime se vor situa între -5 și 2 grade. Pe arii restrânse se va forma ceață.

Prognoza meteo 8 decembrie, la noapte, în București

Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -2…0 grade.

Prognoza meteo 8 decembrie, vineri, în țară

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi mai mult noros ziua și parțial noros noaptea. Vor fi precipitații slabe sub formă de ninsoare local la munte, iar în Dobrogea și pe arii restrânse în restul teritoriului mixte. Izolat se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-estul țării, unde la rafală se vor atinge viteze în general de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime, în general, între -8 și 1 grad. Mai ales noaptea, local se va forma ceață.

Citește și Prognoza meteo: Polei peste care se depune strat de zăpadă. Ninsorile se extind în toată ţara

Prognoza meteo 8 decembrie, vineri, în București

Vremea va fi închisă, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Prognoza meteo 9 decembrie, sâmbătă, în țară

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei date. Cerul va fi variabil la munte, dar va prezenta înnorări în zonele mai joase de relief, unde, mai ales dimineața și noaptea, local, se va semnala ceață, iar izolat vor fi precipitații slabe mixte și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, în special pe litoral, unde la rafală se vor atinge viteze, în general, de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 8 grade, iar cele minime între -9 și 2 grade.

Prognoza meteo 9 decembrie, sâmbătă, în București

Vremea va fi în general închisă și trecător vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad. Spre sfârșitul intervalului se va forma ceață.

Prognoza meteo 10 decembrie, duminică, în țară

Vremea se va încălzi ușor față de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații mixte în vestul, nordul și centrul țării și temporar noros în rest, unde doar izolat vor fi mai ales ploi. La munte vor predomina ninsorile și lapovița. Vor fi condiții de producere a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade, iar cele minime între -5 și 3 grade, mai ridicate pe litoral, spre 5…6 grade. Mai ales dimineața și noaptea, local, se va semnala ceață.

Citește și România, lovită de un ciclon polar, temperaturi resimţite de MINUS 25 de grade Celsius. ANM: Vor fi precipitații în toată țara

Prognoza meteo 10 decembrie, duminică, în București

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei și din nou noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.