Prognoza meteo 8 noiembrie. Vreme caldă pentru această dată!

Prognoza meteo 8 noiembrie. Meteorologii vin cu vești bune pentru începutul de săptămână și spun că temperaturile vor fi ridicate pentru această perioadă.

07 nov. 2021, 16:30
Prognoza meteo 8 noiembrie. Vreme caldă pentru această dată!

Prognoza meteo 8 noiembrie

. În țară, la noapte, în vestul şi nordul ţãrii, cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua. Pe spaţii mici, cantitãţile de apã vor depãşi 10…15 l/mp. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala izolat, în centru. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri la munte, în special la altitudini mari. Temperaturile minime se vor încadra între 5 şi 12 grade, mai scãzute în depresiuni spre 2 grade. Izolat va fi ceaţã, posibil asociatã cu burniţã.

Prognoza meteo 8 noiembrie. În Capitală, cerul va fi temporar noros şi mai ales spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 6…8 grade.

LUNI

Prognoza meteo 8 noiembrie. În țară, vremea va fi caldã pentru aceastã datã în sud şi sud-est, iar în restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul celor normale. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 21 de grade, cele mai ridicate fiind în Muntenia şi Dobrogea, iar cele minime se vor situa, în general, între 3 şi 10 grade. În cursul zilei, cerul va fi mai mult noros în jumãtatea nordicã a ţãrii, unde va ploua pe arii relativ extinse şi va fi variabil în sud şi sud-est, unde ploile vor fi pe spaţii mici, cu precãdere în zona de deal. Noaptea va ploua în regiunile sudice, centrale şi estice şi pe alocuri în rest, iar în Carpaţii Orientali şi pe crestele Carpaţilor Meridionali, precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Cantitãţile de apã vor depãşi local 10…15 l/mp şi izolat 25…30 l/mp, cu o probabilitate mai mare în Banat, Transilvania şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în masivele sudice, iar în a doua parte a intervalului şi în sud-est, pe arii restrânse. Mai ales dimineaţa, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoza meteo 8 noiembrie. În București, cerul va fi variabil, cu înnorãri în special noaptea, când vor fi condiţii de ploaie slabã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimã va fi de 8…10 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.