PROGNOZA METEO LUNARĂ. Cu ce vreme vine Moş Nicolae în ghetuţe

ANM a realizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni în România. Cum va fi vremea la începutul lunii decembrie.

05 nov. 2021, 16:26
PROGNOZA METEO LUNARĂ. Cu ce vreme vine Moş Nicolae în ghetuţe

PROGNOZA METEO LUNARĂ.

În săptămâna 8-15 noiembrie, valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile vestice şi nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile vestice, centrale şi nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Încălzirea globală aduce temperaturile de la Barcelona, la Bucureşti. Efectele dramatice ale schimbărilor climatice, 22 de grade în Capitală cu 50 de zile înainte de Crăciun, mergem în tricou pe stradă

„Săptămâna viitoare însă vom observa o schimbare în ceea ce priveşte evoluţia regimului de temperaturi, mai ales de marţi în jumătatea nordică a ţării, când temperaturile vor fi între 6 şi 10 grade Celsius, în timp ce în sud vor fi 10-13 grade Celsius. Minimele vor ajunge săptămâna viitoare, mai ales miercuri şi joi, la -10 grade Celsius în zonele depresionare”, a mai precizat Elena Mateescu, director ANM.

În săptămâna 15-22 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe tot teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

PROGNOZA METEO LUNARĂ. În săptămâna 22-29 noiembrie, temperaturile medii vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Un val de aer polar va lovi România. Când se schimbă vremea
Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

În săptămâna 29 noiembrie-6 decembrie, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va avea o tendinţă uşor deficitară, în cea mai mare parte a ţării, anunţă meteorologii.

prognoza-4saptamani (10)