Prognoza meteo 9 iunie 2023. Ultima răbufnire a vortexului înainte de vara toridă. Se anunţă zile cu fenomene meteo periculoase

Cerul va avea înnorări temporar accentuate în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și la munte, unde local vor fi averse și descărcări electrice. Izolat vor fi căderi de grindină și cantități de apă de 20...25 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 18 grade. Pe alocuri vor fi condiții de ceață.

08 iun. 2023, 14:56
Prognoza meteo 9 iunie 2023. Ultima răbufnire a vortexului înainte de vara toridă. Se anunţă zile cu fenomene meteo periculoase

Prognoza meteo VINERI
ÎN ȚARĂ
În Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și la munte, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate, descărcări electrice, averse torențiale, izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și pe spații mici de peste 40 l/mp. În restul țării, vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil, iar averse izolate vor fi în cursul serii și al nopții cu probabilitate mai mare în Oltenia. Temperaturile maxime vor caracteriza o vreme răcoroasă în regiunile vestice și nord-vestice și se vor situa în jurul normelor perioadei în celelalte zone, astfel că la nivelul întregii țări se vor încadra între 21 și 30 de grade; minimele termice vor fi cuprinse între 8…10 grade în depresiunile intramontane și 18…19 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, cu totul izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade și cea minimă de 13…15 grade.

Prognoza meteo SAMBATA
ÎN ȚARĂ
Vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și Oltenia, iar spre orele serii pe alocuri posibil și în rest. Ploile vor avea și caracter torențial, cantitățile de apă vor fi local însemnate și pe suprafețe mici va cădea grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, Moldova și vestul Dobrogei; minimele termice vor fi cuprinse între 8…10 grade în depresiuni și 18…19 grade pe litoral.

Ultimele TREI ZILE cu alchimistul Pluto în Vărsător. Care este IMPACTUL asupra TUTUROR zodiilor!
BUCUREȘTI
Vremea se va menține caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

Prognoza meteo DUMINICA
ÎN ȚARĂ
Vremea va fi în general instabilă. Vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în jumătatea de nord a țării – unde local cantitățile de apă vor fi mai însemnate și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Pe alocuri va cădea grindină, vântul va avea intensificări de scurtă durată asociate ploilor și vor fi posibile vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, anunţă ANM.

BUCUREȘTI
Vremea va fi în continuare caldă, dar va deveni în general instabilă. Îndeosebi după-amiaza și seara, va fi probabilitate crescută pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29…31 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

Prognoza meteo LUNI
ÎN ȚARĂ
Valorile termice diurne vor fi în scădere, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 27 de grade. Cerul va avea înnorări mai persistente în centrul și sudul țării, unde local vor fi perioade cu ploi însoțite pe alocuri de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantitățile de apă vor fi izolat mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vestul și sud-estul țării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Ce schimbări aduce intrarea lui Mercur în Gemeni, pentru toate semnele zodiacale
BUCUREȘTI
Vremea va fi în general instabilă și se va răci. Vor fi înnorări, averse, posibil descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25…27 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade.

Prognoza meteo MARTI, MIERCURI, JOI
ÎN ȚARĂ
În prima zi a intervalului vremea va fi răcoroasă, apoi valorile termice vor fi în creștere și se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Local și temporar vor mai fi intervale cu fenomene de instabilitate atmosferică.

BUCUREȘTI
În prima zi, vremea va fi răcoroasă, cu probabilitate mare pentru ploi temporare. Apoi, valorile termice vor fi în creștere, iar condițiile de ploaie vor fi reduse.