PROGNOZA METEO. ANM anunţă vreme caldă, dar şi ploi în prima zi de şcoală

PROGNOZA METEO. Săptpmâna începe cu vreme caldă îndeosebi în sud și sud-est. Treptat, vremea va deveni instabilă în jumătatea de nord-vest a țării, unde sunt aşteptate averse și descărcări electrice.

RomaniaTV.net
08 sept. 2019, 10:31
PROGNOZA METEO. ANM anunţă vreme caldă, dar şi ploi în prima zi de şcoală

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va menține caldă îndeosebi în sud și sud-est, dar va deveni treptat instabilă în jumătatea de nord-vest a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate spre seară și noaptea în regiunile vestice, nord-vestice și parțial în cele centrale, unde pe arii relativ extinse vor fi averse și descărcări electrice. Local cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și izolat vor fi condiții de grindină. În cursul zilei, vântul va avea intensificări temporare în toate regiunile, cu viteze mai mari în Banat și pe crestele montane, dar și asociate ploilor, iar noaptea va slăbi treptat în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, mai scăzute, spre 6 grade, în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat, ziua, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va avea înnorări trecătoare în nord-vestul țării și în zona de munte, unde după-amiază izolat va ploua slab, iar în restul teritoriului va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua, în Dobrogea și trecător în Moldova și în estul Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 17 grade.

BUCUREŞTI Vremea se va menține caldă și va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 12…15 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua, în sud-vestul și sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, mai scăzute în zonele depresionare, unde local vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil și doar izolat după-amiază vor fi posibile ploi slabe, în extremitatea nord-vestică a țării. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 19 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

DE VINERI PANA DUMINICA Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, însă se va răci în ultima zi. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în a doua parte intervalului, la început în regiunile nordice și la munte, apoi și în rest.