PROGNOZA METEO ANM! Cum va fi vremea de Florii în Bucureşti şi în ţară. Ce se întâmplă în Săptămâna Mare

PROGNOZA METEO ANM! Cum va fi vremea în Bucureşti şi în ţară în zilele următoare. ANM a prezentat sâmbătă prognoza meteo pentru următoarele zile. Află din rândurile de mai jos ce ne aşteaptă din punct de vedere al vremii la începutul săptămânii. 

RomaniaTV.net
20 apr. 2019, 18:22
PROGNOZA METEO ANM! Cum va fi vremea de Florii în Bucureşti şi în ţară. Ce se întâmplă în Săptămâna Mare

PROGNOZA METEO ANM! Cum va fi vremea în Bucureşti şi în ţară în zilele următoare.

LA NOAPTE Cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul, centrul și, temporar, estul teritoriului, dar numai izolat va ploua slab, iar la munte, la altitudini mari, vor fi fulguieli trecătoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 10 grade, ușor mai coborâte în estul Transilvaniei, spre -4 grade. Local, spre sfârșitul intervalului, se va semnala brumă, iar izolat va fi ceață.

BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 2…4 grade.

DUMINICA Vor fi înnorări în cea mai mare parte a intervalului în nordul, nord-estul și centrul țării, precum și la munte, unde va ploua în general slab cantitativ, iar la altitudini mari vor fi precipitații mixte. În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros și ploile se vor semnala îndeosebi după-amiaza și noaptea, local în sud-est și izolat în rest. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade pe litoral și 23 de grade în regiunile vestice și sud-vestice, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 8 grade. Dimineața și noaptea, izolat, se va produce brumă.

BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros și mai ales spre seară și noaptea, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO ANM! Cum va fi vremea în Bucureşti şi în ţară în zilele următoare.

LUNI Cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a țării și temporar va ploua, ziua în nord-vest, nord și centru și pe arii mai restrânse în sud, iar noaptea ploile se vor semnala în regiunile vestice și sud-vestice. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi mixte. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar local și temporar și în celelalte regiuni, cu viteze mai mari în sudul Banatului și pe crestele montane înalte, unde vor fi rafale de până la 70…75 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, ușor mai scăzute în depresiuni, spre -2 grade.

BUCUREŞTI Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări temporare și, mai ales în cursul zilei, va ploua, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO ANM! Cum va fi vremea în Bucureşti şi în ţară în zilele următoare.

MARTI Cerul va fi variabil în nord-vestul și nordul țării și mai mult noros în rest. Va ploua temporar în vest și sud-vest și pe arii restrânse în restul teritoriului. La munte, în special la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona înaltă de munte și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 și 19 grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 9 grade.

BUCUREŞTI Vremea se va menține mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua slab, iar vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO ANM! Cum va fi vremea în Bucureşti şi în ţară în zilele următoare.

MIERCURI Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în regiunile nordice, dar numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări în majoritatea regiunilor îndeosebi ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade pe litoral și 24 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 12 grade. BUCUREŞTI Vremea se va încălzi, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

Tendinţe
DE JOI PANA SAMBATA Vremea va continua să se încălzească în primele două zile ale intervalului, apoi valorile termice vor marca o scădere, devenind apropiate de normele perioadei. Local și temporar, va ploua în cea mai mare parte a țării, mai ales în a doua jumătate a intervalului.