PROGNOZA METEO: Vreme caldă şi însorită în zilele următoare. Temperaturile vor ajunge luni până la 23 de grade

PROGNOZA METEO ANM. Anunţul ANM pentru săptămâna viitoare este unul îmbucurător. Începutul săptămânii vine cu temperaturi extrem de ridicate.

RomaniaTV.net
16 mart. 2019, 16:18
PROGNOZA METEO: Vreme caldă şi însorită în zilele următoare. Temperaturile vor ajunge luni până la 23 de grade

PROGNOZA METEO ANM. La noapte, în ţară la noapte cerul va fi temporar noros şi doar pe arii restrânse vor mai fi precipitaţii slabe, mixte la munte şi predominant ploi în rest. Vântul va slãbi treptat în intensitate, dar mai ales în prima parte a intervalului vor mai fi rafale între 35 şi 55 km/h, iar la munte, în special la altitudini mari în Carpaţii Meridionali şi de Curburã, se vor mai depãşi 90…100 km/h şi zãpada va fi spulberatã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 şi 7 grade. Izolat, vor fi condiţii de ceaţã.

În Bucureşti cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO ANM. Cum va fi vremea duminică

Prognoza meteo România: Vremea va fi în general frumoasã şi va deveni deosebit de caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în vest şi sud-vest. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri ziua în nordul, centrul şi estul ţãrii, iar noaptea în nord-vest, dar numai cu totul izolat va ploua slab în Moldova şi, posibil, în Maramureş, iar în nordul Carpaţilor Orientali trecãtor vor fi precipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona înaltã de munte şi, local şi temporar, în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 11 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 şi 11 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

În Bucureşti vremea va fi frumoasã şi va deveni deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 4…6 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţã.

PROGNOZA METEO ANM! Cum va fi vremea luni

Vremea va fi deosebit de caldã în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice, estice şi centrale. Cerul, mai mult senin în prima parte a zilei, se va înnora treptat spre searã şi noaptea, mai ales în vestul, centrul şi nordul ţãrii. Va ploua, în general slab cantitativ, local în nord-vest şi izolat în rest. La munte, pe arii restrânse, vor predomina ploile şi, trecãtor, vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane înalte şi, temporar, în est şi nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 şi 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est şi în sudul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţã.

BUCURESTI: Vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin ziua şi variabil noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimã va fi de 7…8 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.

PROGNOZA METEO ANM! Cum va fi vremea marţi

În ţară valorile termice vor fi în scãdere în majoritatea regiunilor, dar mai ales în nord şi nord-vest, însã vremea va fi în continuare mai caldã decât în mod obişnuit pentru aceastã datã, chiar deosebit de caldã în sud şi sud-est. Cerul va fi mai mult noros în vestul, centrul şi nordul ţãrii, unde temporar va ploua, iar în restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare şi ploile se vor semnala pe arii restrânse, mai ales dupã-amiaza şi noaptea. La munte, în a doua parte a intervalului precipitaţiile vor fi mixte, iar trecãtor şi izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în extremitatea de sud-est. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 10 şi 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 8 grade. Dimineaţa, izolat, vor fi condiţii de ceaţã.

În Bucureşti deşi valorile termice vor marca o scãdere faţã de ziua precedentã, vremea va fi în continuare deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri temporare, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO ANM! Cum va fi vremea miercuri

Valorile termice vor continua sã scadã în majoritatea regiunilor, dar în cele sudice vremea va fi în continuare uşor mai caldã decât în mod obişnuit pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil în nord-vestul teritoriului şi mai mult noros în rest. Va ploua temporar în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţãrii şi pe arii restrânse în nord-vest şi sud-est. La munte vor predomina ninsorile, iar spre searã şi noaptea, local în Moldova şi Transilvania, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 şi 15 grade, cu cele mai ridicate valori în sud şi sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade.

PROGNOZA METEO ANM! Cum va fi vremea în restul săptămânii

JOI, VINERI si SAMBATA – Valorile termice vor fi în scãdere şi se vor apropia de cele climatologic specifice datei la începutul intervalului, când şi probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicatã, apoi vremea se va încãlzi.