PROGNOZA METEO pentru weekend. Vreme frumoasă, dar răcoroasă dimineaţa în mare parte a ţării. Unde sunt posibile ploi

Publicat: Vineri, 18 Septembrie 2020 13:11 // Actualizat: Vineri, 18 Septembrie 2020 13:11 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine în general frumoasă, dar răcoroasă dimineața în mare parte a țării. Unele înnorări vor fi posibile sâmbătă în regiunile sudice și sud-vestice. Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar cu intensificări ușoare ziua în sudul teritoriului și în vestul Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 25 de grade. De duminică însă, vremea se mai încălzeşte uşor. 

PROGNOZA METEO SAMBATA

Vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă dimineața în mare parte a țării. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând în primele ore ale zilei regiunile sudice și sud-vestice unde vor fi unele înnorări, iar spre sfârșitul intervalului extremitatea de sud-est unde cu o probabilitate destul de mare vor fi nori joși sau ceață. Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar cu intensificări ușoare ziua în sudul teritoriului și în vestul Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime, în marea lor majoritate normale pentru această dată, se vor încadra între 19 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până spre valori în jurul a 1 grad, unde vor fi condiții de brumă.

București. Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil la începutul intervalului, apoi va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 9...10 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

 

PROGNOZA METEO DUMINICA

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând extremitatea de sud-est a țării, unde îndeosebi în prima parte a zilei vor fi unele înnorări. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 27 de grade, iar cele minime între 6 și 17 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei până spre valori în jurul a 1 grad. Cu totul izolat, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

București. Vremea va fi frumoasă, iar valorile termice în creștere ușoară față de ziua anterioară se vor situa în jurul celor normale datei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

 

PROGNOZA METEO LUNI

Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească ușor devenind caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului și pe arii restrânse la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, iar cele minime, în general între 5 și 16 grade.

București. Vremea va frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

 

PROGNOZA METEO MARTI

Vremea se va menține frumoasă dar și mai caldă decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii septembrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 29 de grade, cu cele mai coborâte valori în zona litoralului, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 18 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali. Spre sfârșitul intervalului, pe arii restrânse în sud-est cu o probabilitate destul de mare vor fi nori joși sau ceață.

București. Vremea se va menține frumoasă dar și ușor mai caldă decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă de 12...13 grade.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoza meteo prognoza meteo 19 septembrie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8731
RON
27 Oct
noapte 8 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H