PROGNOZA METEO APRILIE 2020. Meteorlogii anunţă cum va fi vremea de Florii şi de Paşte 2020

Publicat: Vineri, 27 Martie 2020 16:30 // Actualizat: Vineri, 27 Martie 2020 16:30 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO APRILIE 2020. ANM a realizat previziunile meteorologice pentru următoarele patru săptămâni.

Documente atasate:

PROGNOZA METEO APRILIE 2020. În prima săptămână a intervalului,  30 martie – 6 aprilie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Excepție va face sud-estul țării, unde temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale.

Va ploua mult în regiunile sudice, dar mai ales în partea de nord a Olteniei și Munteniei, iar în rest cantitatea ploilor va fi apropiată de cea normală pentru acest interval.

PROGNOZA METEO. Vremea se va încălzi în România, temperaturi maxime de 19 grade 

În perioada 6 – 13 aprilie, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale, în toate regiunile României. Meteorologii spun că, e posibil ca acestea să fie ”ușor mai coborâte, local, în zonele montane”. După o perioadă abundentă în ploi, precipitațiile se opresc. ”Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și sud-vestice”, mai transmis meteorologii.

În a treia săptămână a intervalului, 13 – 20 aprilie, ”regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, în toate regiunile”, arată reprezentanții ANM. În schimb, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Ultima săptămână a prognozei,  perioada 20 – 27 aprilie, aduce temperaturi normale ”posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice”, conform meteorologilor. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alertă meteo ANM INMH prognoza meteo prognoza meteo aprilie prognoza meteo Paste
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8415
RON
26 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H