Prognoza meteo aprilie 2021. Cum va fi vremea până la Paşte

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni. După episoadele de iarnă din martie,meteorologii au şi veşti bune.

26 mart. 2021, 16:35
Prognoza meteo aprilie 2021. Cum va fi vremea până la Paşte

Prognoza meteo aprilie 2021. Din această lună, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obişnuit, iar precipitaţiile vor fi excedentare. De la jumătatea lunii aprilie, valorile termice devin normale.

Prognoza meteo 29 martie – 5 aprilie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice şi vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, anunţă ANM.

Prognoza meteo 5 – 12 aprilie

Prognoza meteo aprilie 2021. Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare în jumătatea vestică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo 12 – 19 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

PROGNOZA METEO. Weekend frumos în toată ţara, cum va fi vremea pe final de martie

Prognoza meteo 19 – 26 aprilie

Prognoza meteo aprilie 2021. Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi uşor deficitare în regiunile centrale şi nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.


loading...
Partenerii noștri