Prognoza meteo Bucureşti. Ger şi ninsori slabe în următoarele zile

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Bucureşti în următoarele zile.

13 ian. 2021, 12:53
Prognoza meteo Bucureşti. Ger şi ninsori slabe în următoarele zile
Prognoza meteo Bucureşti. Ger şi ninsori slabe în următoarele zile

Prognoza meteo Bucureşti. Pe parcursul zilei de miercuri cerul va fi mai mult noros, dar probabilitatea pentru precipitații mai ales sub formă de ninsoare va fi redusă. Noaptea, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -4…-3 grade, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Prognoza meteo Bucureşti. Joi vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros, iar spre seară și în prima parte a nopții, va ninge slab și se vor depune 1…2 cm de zăpadă peste stratul deja existent. Vântul va sufla slab și moderat (rafale de 25…35 km/h). Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade.

INFORMARE METEOROLOGICĂ, interval de valabilitate: 13 ianuarie, ora 10:00 – 15 ianuarie, ora 10:00

În intervalul menționat, temporar va ninge în regiunile vestice, nordice și centrale, iar în zona de munte, prin acumulare, se vor înregistra cantități de 15…20 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri consistent.
În zona montană înaltă, cu precădere a Carpaților Meridionali, vântul va avea intensificări cu rafale, în general, de 60…80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

La sfârșitul săptămânii, vremea va deveni rece, geroasă mai ales noaptea și dimineața.

Citeşte şi: Vortexul polar loveşte România. Meteorologii anunţă un nou val de ninsori, viscol şi ger în următoarele zile