PROGNOZA METEO Bucureşti: Vreme rece cu ploi şi lapoviţă. Temperaturi sub pragul de îngheţ noaptea şi brumă

După temperaturile de primăvară din ultimele zile, meteorologii anunţă că vremea se schimbă radical. În timpul nopţii se vor înregistra temperaturi sub pragul de îngheţ

RomaniaTV.net
30 mart. 2020, 12:31
PROGNOZA METEO Bucureşti: Vreme rece cu ploi şi lapoviţă. Temperaturi sub pragul de îngheţ noaptea şi brumă

PROGNOZĂ SPECIALĂ PENTRU INTERVALUL 30.03.2020 ORA 22 – 02.04.2020 ORA 10 ZONA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

În noaptea de luni spre marţi, valorile termice vor scădea accentuat, astfel că vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă din an. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de până la 40…45 km/h, amplificând senzaţia de rece, mai ales în cursul zilei de marţi, 31 martie. Trecător vor fi posibile precipitaţii slabe, mixte.

Marţi dimineaţă (31 martie) minima termică va fi de 3…4 grade, iar pe parcursul zilei temperatura aerului nu va depăşi valoarea de 5 grade. Temperatura minimă din noaptea de marţi spre miercuri se va situa în jurul a 0 grade.

De miercuri, vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie, mai ales noaptea şi dimineaţa. Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minimă de joi dimineţa de -2…0 grade, mai scăzută în zona preorăşenească şi se va produce brumă. Cerul va fi temporar noros, probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusă, iar vântul va fi în general moderat ziua, cu viteze de până la 35…40 km, apoi va sufla slab.