PROGNOZA METEO. Cerul devine noros şi apar ploile

PROGNOZA METEO. Vremea devine mohorâtă în următoarele zile din cauza ploilor şi a cerului noros. Meteorologii anunţă că mercurul din termometre va fi mai ridicat decât în mod normal în această perioadă, însă vântul va scădea temperatura real resimţită.

03 mart. 2014, 13:12
PROGNOZA METEO. Cerul devine noros şi apar ploile

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea rămâne mohorâtă, cu ploi temporare în sud şi în sud-vest şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. În Oltenia şi în Muntenia ploile mai pot totaliza izolat peste 15, 20 litri pe mp. În zonele de munte aşteptăm şi precipitaţii mixte, iar dimineaţa, pe suprafete restrânse, va fi ceaţă. Vântul suflă ceva mai alert în sud şi la munte. Va fi mai cald decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii martie în majoritatea zonelor, cu maxime de la 3 grade în nordul Moldovei până la 13 grade în Banat.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi cerul rămâne acoperit de un strat consistent de nori şi temporar va ploua. Drept urmare până după-amiază temperatura nu trece de 7..8 grade, aproape de normalul termic al datei din calendar, dar vântul îşi face simţită prezenţa şi parcă mai reduce puţin temperatura real resimţită. Presiunea atmosferică este in crestere de la 746 mm Hg.

PROGNOZA METEO. Miercuri vremea se va menţine caldă, îndeosebi valorile termice nocturne urmând a se situa peste mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua în regiunile extracarpatice şi local în restul zonelor, iar izolat cantităţile de apă pot fi mai însemnate. La altitudini de peste 1500 m  precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud, sud-est şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea va fi în general închisă şi caldă pentru această perioadă din an. Va ploua pe arii relativ extinse în estul ţării, dar local şi temporar şi în restul teritoriului. În zona montană înaltă precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 14 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi, vremea va fi în general închisă, dar se va menţine caldă pentru această dată. Trecător, cu precădere în cursul zilei va mai ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

PROGNOZA METEO. Şi vineri e mai cald decât ar fi normal în primă decadă a lunii martie, cu maxime de la 5 la 14 grade. În regiunile extracarpatice cerul va fi mai mult noros şi temporar mai plouă. În celelalte regiuni doar din când în când norii acoperă cerul şi ploile se restrâng semnificativ, ba chiar printre nori se poate zări soarele. În weekend, dar şi la începutul săptămânii viitoare temperaturile rămân mai mari decât mediile multinuale, mai ales în jumătatea vestică a ţăarii. Şansele de precipitaţii sunt mari, îndeosebi în regiunile sudice şi estice.