PROGNOZA METEO. Cum va fi VREMEA DE ALEGERI

PROGNOZA METEO. VREMEA DE ALEGERI va fi una mai rece decât ar fi normal la început de noiembrie. Temperaturile vor fi scăzute, în special în regiunile extracarpatice şi în zonele din centru unde ceaţa va fi mai persistentă.

RomaniaTV.net
01 nov. 2014, 19:20
PROGNOZA METEO. Cum va fi VREMEA DE ALEGERI

VREMEA DE ALEGERI. In sud si in est norii josii, care dau vremii un aspect mohorat persista local o bună parte a zilei si izolat cade burnita, dar in celelalte regiuni e o zi cu vreme mai frumoasa. Norii sunt putini si soarele destul de darnic.

In zonele joase, asa cum ne-am obisnuit in ultimele zile, local va fi ceata pana către orele pranzului. Vantul nu va avea intensificari, iar maximele termice se vor situa in general intre 5…6 grade in nordul Moldovei, in depresiuni si in Delta Dunarii si 14 grade in Dealurile de vest.

PROGNOZA METEO. VREMEA DE ALEGERI ÎN BUCUREŞTI. Pentru bucuresteni ziua de duminică, 2 noiembrie, vine cu vreme destul de mohorata in prima parte a zilei, cand cerul e mai mult acoperit de nori josi, iar dimineata sunt si conditii de ceata, apoi soarele e tot mai insistent. Vantul aiba se simte, iar pana dupa-amiaza mercurul urca in termometre pana la valori in jur de 10 grade, ceea ce inseamna o vreme ceva mai rece decat in mod normal la aceasta data.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Românii votează duminică preşedintele. Tot ce TREBUIE să ştii despre ziua votului

VREMEA DE ALEGERI. In centru ziua incepe cu vreme destul de rece, chiar cu temperaturi sub limita inghetului, dar si cu nori josi si ceata pe alocuri. Treptat insa soarele isi face loc printre nori si putem vorbi despre o vreme placuta, mai ales dupa disiparea cetii. Maximele sunt cu pana la 2..3 grade mai scazute decat cele normale, adica 9 grade la Miercurea Ciuc si la Tg Mures 10 in Brasov si la Sibiu.

VREMEA DE ALEGERI. Si in nord-vest sunt conditii ca izolat vizibilitatea sa fie redusa dimineata din cauza cetii matinale, dar ea se disipeaza repede si peste zi vreme e foarte frumoasa cu doar cativa nori pe cer si maxime foarte apropiate de normalul datei din calendar, 10..11 grade in Maramures si in jur de 12 in nordul Crisanei, la Oradea.

VREMEA DE ALEGERI. In vest e zi de inceput de noiembrie cu vreme foarte frumoasa. Chiar daca in primele ore izolat e ceata, ea dispare destul de repede dupa a rasarit soarele si acesta domina autoritar cerul. Drept urmare temperaturile cresc de o ora la alta si ajung la maxime de 12 grade la Arad si la Timisoara si 13 la Resita.

VREMEA DE ALEGERI. In Oltenia norii josi si ceata persista mai multe ore asa ca vremea e destul de mohorata, soarele se arata mai repede prin zonele de deal asa ca temperaturile nu trec de 10 grade la Craiova 11 la Tg Jiu si 13 la Drobeta Tr. Severin, valori sub cele normale in zonele cu ceata persistenta.

VREMEA DE ALEGERI. Vremea se anunta inchisa si in jumatatea de vest a Munteniei, mai ales in zonele joase, acolo unde norii si ceata de la acesat ora nu lasa soiarele sa se arate prea repede, dar spre nordul regiunii vremea e ceva mai placuta. maixmele sunt destul de modeste pentru inceputul lunii noiembrie, contam pe maxime de 9 grade la Pitesti, 10 la Alexandria si 11 in Lunca Dunarii.

VREMEA DE ALEGERI. Si in sud-est vremea e destul de mohorata in prima parte a zilei cand in zonele joase e ceata asociata cu nori josi, dupa care isi face loc pe cer si soarele. Pana dupa amiza vremea ramane rece pentru inceput de noiembrie, cu maxime de doar 10 grade la Calarasi si 8 la Tulcea si la Constanta.

VREMEA DE ALEGERI. In Moldova e o vreme potrivita mai degraba pentru sfarsitul toamnei. Norii si ceata nu lipsesc la primele ore ale diminetii si pe alocuri raman pana spre amiaza. Vremea va fi rece, cu maxime de doar 7 grade in Bacau, 8 la Iasi si 5 la Suceava.