PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în Bucureşti şi în ţară săptămâna viitoare

Publicat: Sâmbătă, 07 Decembrie 2019 17:56 // Actualizat: Sâmbătă, 07 Decembrie 2019 18:44 // Sursa: romaniatv.net

Meteorologii anunţă pentru duminică o vreme care va fi în general închisă în regiunile intracarpatice, unde nebulozitatea va fi în general persistentă și izolat vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de ploaie sau burniță, ce pot favoriza în primele ore ale intervalului depunerile de polei. În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la începutul zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 6...8 grade, iar cea minimă va fi de -2...-1 grad, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Dimineața, dar mai ales în a doua parte a nopții, se va semnala ceață.

LA NOAPTE

ÎN ŢARĂ
Cerul va prezenta înnorări în majoritatea regiunilor și se vor semnala ploi slabe, local în regiunile intracarpatice și izolat în rest. În zona montană și posibil în estul Transilvaniei și în Maramureș vor fi precipitații mixte. Pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare în centrul și nord-vestul țării vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona montană înaltă. Temperaturile minime, mai ridicate față de noaptea precedentă, vor fi cuprinse, în general, între -6 și 3 grade. În zonele joase, mai ales din sud și est, local va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi temporar noros iar vântul va sufla slab până la moderat. Vor fi condiții pentru ceață sau nebulozitatea joasă. Temperatura minimă va fi de -3...-1 grad.


DUMINICA

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în general închisă în regiunile intracarpatice, unde nebulozitatea va fi în general persistentă și izolat vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de ploaie sau burniță, ce pot favoriza în primele ore ale intervalului depunerile de polei. În zonele de munte, vor mai fi posibile precipitații slabe mixte. În restul țării, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și condiții reduse de precipitații. Pe arii restrânse, îndeosebi dimineața și noaptea, în zonele joase de relief se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 și 11 grade, iar cele minime între -7...-5 grade în depresiuni și 4 grade în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la începutul zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 6...8 grade, iar cea minimă va fi de -2...-1 grad, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Dimineața, dar mai ales în a doua parte a nopții, se va semnala ceață.

LUNI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va încălzi îndeosebi în zonele de deal și de munte. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul și nord-vestul țării, unde pe arii restrânse va ploua slab. Pe crestele montane vor fi precipitații mixte. În zonele joase de relief, îndeosebi din sud, centru și est, în prima parte a zilei și noaptea se va semnala ceață, posibil asociată cu burniță. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 12 grade, cu cele mai scăzute valori în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime se vor situa între -4 și 7 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.

LA BUCUREŞTI
Mai ales în prima parte a zilei și noaptea va fi ceață sau nebulozitate joasă, iar după-amiaza cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5...7 grade, iar cea minimă de -2...0 grade.

MARTI

ÎN ŢARĂ
În cea mai mare parte a țării valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. În zonele joase de relief din sudul și estul țării va fi nebulozitate joasă în cea mai mare parte a intervalului și local se va semnala ceață asociată trecător cu burniță. Cu totul izolat vor fi condiții de polei. În restul teritoriului cerul va avea înnorări, iar pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe sub formă de ploaie în zonele joase și mixte la munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 14 grade, mai scăzute spre valori în jurul a 2 grade în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime se vor încadra între -4 și 8 grade.

LA BUCUREŞTI
Nebulozitatea joasă va persista și îndeosebi în primele ore ale zilei se va semnala ceață. Trecător vor fi condiții de burnița. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3...5 grade, iar cea minimă de 2...3 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general închisă, iar în cea mai mare parte a țării valorile termice vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă. Pe arii restânse se vor semnala precipitații slabe sub formă de ploaie slabă sau burniță, cu o probabilitate mai mare în regiunile extracarpatice, iar la munte mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 și 9 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade. În zonele joase, pe arii restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi mai mult noros și trecător în primele ore ale intervalului vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4...6 grade, iar cea minimă de 1...2 grade.


Tendinta evolutiei vremii de JOI pana DUMINICA

ÎN ŢARĂ
Valorile termice se vor situa ușor peste normalul perioadei, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată.
LA BUCUREŞTI
Valorile termice se vor situa ușor peste mediile multianuale, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANM meteo Prognonza Meteo vremea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H