PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în umătoarele trei zile

Vremea se încălzeşte în următoarele trei zile. Duminică, temperaturile ajung până la 23 de grade în Oltenia, iar luni va fi şi mai cald.

RomaniaTV.net
27 sept. 2014, 14:48
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în umătoarele trei zile

DUMINICĂ, vremea va fi frumoasă în toată ţara, temperaturile mai cresc puţin, iar la amiază vor fi 13 grade în estul Transilvaniei şi 23 În Oltenia, cu cer aproape senin în toate regiunile. Vântul încă se agită prin estul şi sud-estul ţării, ca şi la munte.

În Bucureşti va fi o zi insorita, cu adieri placute de vant si 20…21 de grade la umbra in orele amiezii.

LUNI va fi chiar mai cald, vorbim despre temperaturi de la 18 grade in depresiuni pana la 23…24 de grade, izolat, in regiunile extracarpatice si centrale. Iar ziua se anunta deplin insorita, vantul se domoleste si el si doar in zorii zilei este posibila putina ceata prin zonele joase de relief.

În Capitală, luni ramane timp frumos, soarele nu se ascunde dupa niciun nor, vantul abia adie, iar amiaza vine cu 21…22 de grade in termoemtre.

MARŢI, tot frumoasă ramane vremea, nici urma de nor pe cer. Vantul nu da nici el semne de agitatie si soarele ajuta temperatura sa se avante peste pragul termic al unei zile de vara. Vor fi 20 de grade in doar in nord-vest si in depresiuni, in timp ce in est si sud se ating 25…26 de grade la amiaza.

În Capitală si marti va fi o zi frumoasa, o zi calda de toamna, cu cer senin si fara adiere de vant, asa ca la amiaza termometrele vor indica temperaturi de vara, 25…26 de grade la umbra.

MIERCURI va fi soare in mare parte din tara si doar prin regiunile estice isi fac aparitia cativa nori ce numai izolat lasa ploi slabe. Vantul nu da semne de agitatie si la amiaza raman temepraturi placute, intre 19 si 25 de grade la scara intregii tari.

În urmatoarele zile, temperaturile mai scad putin, vorbim despre valori potrivite inceputului de octombrie, iar spre weekend ploile isi fac si ele aparitia in mare parte din tara.