PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă a anului în majoritatea regiunilor. Joi, în Bucureşti temperatura maximă va fi de 11 grade, iar vânt va sufla slab şi moderat.

09 nov. 2016, 14:46
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

LA NOAPTE. În sud-estul, estul şi centrul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, cerul va fi mai mult noros
şi va ploua, mai abundent în Dobrogea, estul Munteniei şi sudul Moldovei, unde se vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 50…60 l/mp.
În restul teritoriului înnorările vor fi temporare şi precipitaţiile, slabe cantitativ, se vor semnala izolat. La munte, mai ales la altitudini mari, vor predomina ninsorile, iar vântul va avea intensificări, viscolind zăpada. Intensificări ale vântului, vor fi
şi în sud-estul teritoriului, unde vitezele vor depăşi temporar 50…55 km/h, iar pe litoral vor fi rafale de peste 60…70 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 11 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi noros și temporar va mai ploua, moderat cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO JOI.  Cerul va fi temporar noros. Vor fi precipitaţii, în general slabe cantitativ, mixte în zona de munte şi ploi, la nivel local ziua în sud-est şi est, iar noaptea în jumătatea de vest a ţării şi doar pe suprafeţe restrânse în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, precum şi, mai ales în cursul zilei şi în Dobrogea şi Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în Moldova şi în depresiuni și 13 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -5 şi 8 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări temporare şi, mai ales în a doua parte a intervalului, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale la această dată, în jumătatea de sud și mai scăzute, în cea de nord. În cursul zilei, cerul va fi temporar noros și vor cădea precipitații slabe, mixte în Maramureş şi în zona de munte şi ploi, local în sud-est şi izolat în rest. Noaptea, înnorările vor cuprinde cea mai mare parte a ţării şi vor predomina ploile, pe arii extinse în Banat şi Oltenia, local în Muntenia şi Transilvania şi izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări noaptea în vest şi sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în depresiuni și 14 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -3 și 7 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre -6 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros în cursul zilei, apoi înnorările se vor accentua și, cel mai probabil către sfârșitul nopții, va ploua. Vântul va sufla, în general, moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații, local însemnate cantitativ. Acestea vor fi sub formă de ploaie în sud și sud-est, iar în celelalte regiuni, ziua vor fi mixte, iar noaptea vor predomina ninsorile. În zona de munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă. Vântul se va intensifica treptat în toate regiunile, iar în cele sudice și sud-estice, precum și în zona montană, vor fi intervale de timp în care va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 1…2 grade în nordul Moldovei şi în depresiuni şi 16 grade în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros şi, mai ales pe parcursul zilei, va ploua. Vântul, moderat în prima parte a zilei, se va intensifica spre seară şi noaptea. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

POGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitațiilor, însă va continua să se răcească, devenind deosebit de rece îndeosebi în vestul, nordul și centrul ţării. Cerul va avea înnorări și, trecător şi pe arii restrânse, va mai ninge slab, în special în centru, nord-est și la munte. Vântul va continua să prezinte intensificări în sudul și estul teritoriului la
începutul intervalului, apoi va slăbi treptat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 2 grade, mai coborâte, până în jurul valorii de -10 grade, în estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul se va degaja treptat, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la începutul intervalului. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.

LUNI, MARTI, MIERCURI.Valorile termice, în special cele nocturne, se vor situa sub mediile multianuale ale perioadei.
Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește spre sfârșitul intervalului, mai ales în vestul și nord-vestul ţării.

BUCUREŞTI. Valorile termice, în special cele nocturne, se vor situa sub mediile multianuale ale perioadei. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă.

Citeşte şi Strat de zăpadă de 10 centimetri la Şureanu. Temperaturi de sub 0 grade