PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil în nord-est, dar va avea înnorări temporare în rest și cu totul izolat se vor semnala precipitații slabe, mixte.

RomaniaTV.net
07 feb. 2019, 13:22
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile sudice, unde izolat vor fi precipitații slabe, fulguieli sau lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în masivele sud-vestice, dar și pe litoral. Temperaturile minime se vor situa între -9 și 1 grad, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -14 grade. În zonele joase, pe arii restrânse, va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de -3…-1 grad.

PROGNOZA METEO VINERI Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil în nord-est, dar va avea înnorări temporare în rest și cu totul izolat se vor semnala precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa între -2 și 8 grade, cu cele mai mari valori in Dealurile Banatului, iar cele minime între -8 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -13 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va avea temporar înnorări, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor menține în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, în special în nord-vest și sud-est, dar probabilitatea apariției precipitațiilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad in estul Transilvaniei și 9 grade in sudul Banatului, iar cele minime se vor situa între -9 și 1 grad, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre -11 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel că vor caracteriza o vreme caldă pentru această perioadă, chiar deosebit de caldă în regiunile vestice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vest și nord-vest, unde cu totul izolat, spre sfârșitul intervalului, pot fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade in estul Transilvaniei și 12 grade, [n Dealurile de vesV, in Transilvaniei si in Lunca Dunarii iar cele minime se vor situa între -8 și 5 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, îndeosebi din sudul și estul țării, vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va deveni în general închisă, dar valorile termice se vor menține peste mediile caracteristice perioadei. Precipitațiile se vor extinde dinspre regiunile vestice, astfel că vor cuprinde treptat cea mai mare parte a teritoriului. Vor fi mai ales ploi, iar la munte mixte. Vântul se va intensifica în majoritatea zonelor, iar pe creste va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 13 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 7 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări, mai ales în partea a doua a intervalului, când va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări seara și noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

DE MARTI PANA JOI Valorile termice vor scădea treptat, astfel că se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere.