PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următorele zile. Temperaturi de 31 de grade în Capitală

Vremea se menține în general instabilă în următoare zile, vor fi înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse ce vor avea caracter torențial, fiind însoțite de descărcări electrice. În București, cerul va fi temporar noroc, iar temperaturile vor ajunge și la 31 de grade în anumite zile.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 19:15
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următorele zile. Temperaturi de 31 de grade în Capitală

La noapte, vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial însoțite de descărcări electrice în sud-vestul, centrul și nord-estul teritoriului și pe arii restrânse în rest. Cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și izolat 30…40 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile minime se vor situa între 13 și 21 de grade.

În București, vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări, temporar mai accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 17…18 grade.

Duminică, vremea va fi în general instabilă în sud-vestul, vestul, nord-vestul și parțial în centrul țării. Vor fi intervale în care înnorările se vor accentua și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse, cu precădere pe parcursul zilei, iar vântul va sufla local moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 22 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade.

În București, cerul va fi temporar noros și vor fi condiții ca trecător să plouă slab, cu precădere în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul a 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

Luni, vremea va fi în general instabilă în regiunile nord-vestice și parțial în zonele de munte, unde, mai ales după-amiaza și la începutul nopții, vor fi înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial însoțite de descărcări electrice. Pe suprafețe mici vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în sud-est, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 și 20 de grade.

În București, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 14…17 grade.

Marți, vremea se va menține în general instabilă în zonele montane și în regiunile vestice și nord-vestice unde, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce pot avea și caracter torențial și descărcări electrice. Izolat, cantitățile de apă vor fi însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 24 și 33 de grade și vor caracteriza o vreme călduroasă în zonele de câmpie. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade.

În București, vremea va deveni călduroasă la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Miercuri, vremea va fi în general instabilă în regiunile din vest, centru și nord, precum și în zona de munte, unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi izolat însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, îndeosebi seara și noaptea, cu probabilitate mai mare în sudvest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 25 și 34 de grade, iar cele minime între 11 și 21 de grade.

În București, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

DE JOI PANA SAMBATA Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar în partea a doua a intervalului, izolat caniculară în regiunile estice și sud-estice. Probabilitatea pentru manifestări de instabilitate atmosferică va fi mai ridicată în zonele de munte, iar spre sfârșitul intervalului în nord-vest.


loading...
Partenerii noștri