PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend

PROGNOZA METEO. În weekend cerul va fi noros în prima parte a zilei, când trecător sunt aşteptate ploi slabe. Sâmbătă, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra între -3 şi 7 grade.

13 nov. 2020, 15:40
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend
Prognoza meteo pentru zilele următoare

PROGNOZA METEO LA NOAPTE

Cerul va fi mai mult noros și temporar, îndeosebi în prima parte a nopții, va ploua slab pe arii restrânse în sud și sud-est și doar izolat în restul teritoriului, cu o probabilitate mai mare în nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 9 grade pe litoral. SpreNsfârșitul intervalului, pe suprafețe mici, în zonele joase de relief se va forma ceață.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI Cerul va fi noros, iar trecător, cu o probabilitate mai mare în prima parte a nopții, va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 4…6 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SAMBATA. În prima parte a intervalului vor fi înnorări în majoritatea regiunilor, iar în cele sud-estice, pe suprafețe mici, trecător va ploua slab, apoi treptat cerul se va degaja devenind variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra între -3 şi 7 grade, ușor mai ridicate pe litoral. Pe arii restrânse dimineața și din nou spre sfârșitul nopţii, în zonele joase de relief se va forma ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI În prima parte a intervalului vor fi înnorări în general persistente, apoi treptat cerul se va degaja. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICA Cerul va fi variabil, pe arii restrânse cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață în zonele joase de relief, dimineața și noaptea care izolat pot persista (cu o probabilitate mai mare în regiunile sudice și nord-vestice) și trecător vor fi asociate cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat.  Temperaturile maxime, ușor mai mari decât cele normale pentru mijlocul lunii noiembrie în majoritatea zonelor, cu excepţia celor unde ceaţa sau nebulozitatea joasă va persista, se vor încadra între 6 şi 14 grade, iar minimele termice vor fi cuprinse între -4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 8 grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI Vremea va fi în general frumoasă, iar ziua va fi ușor mai caldă decât normal în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi condiţii de ceaţă la începutul zilei, iar cu o probabilitate destul de mare şi din a doua parte a nopţii. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO. Se anunţă ploi la început de săptămână

PROGNOZA METEO LUNI

Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua pe arii restrânse în Dobrogea, iar seara şi noaptea pe arii mai extinse în  vest şi nord-vest. În restul teritoriului, cerul va fi variabil în orele amiezii, însă dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief, în special în Oltenia şi pe văile şi în depresiunile din Transilvania şi Moldova, pe alocuri va fi ceață sau nebulozitate joasă şi izolat condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă şi trecător în sudul Banatului. Temperaturile maxime, în marea lor majoritate mai ridicate decât cele obişnuite în această perioadă din an, se vor încadra în general între 9 și 16 grade, cu cele mai mici valori în zonele cu ceaţă şi nori stratiformi, iar cele mai ridicate în Dealurile de Vest; minimele termice vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile intramontane şi 9 grade pe litoral.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea până pe 14 decembrie

VREMEA ÎN BUCUREȘTI

Cerul va fi variabil, iar în orele dimineţilor vor fi condiţii de a se forma nori joşi sau ceaţă. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă, în continuare mai ridicată decât cea specifică perioadei, se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 1…4 grade.

PROGNOZA METEO MARTI În majoritatea zonelor, cerul va fi noros, va ploua, iar regimul termic diurn va fi apropiat de cel specific perioadei. În  partea central-sudică şi de sud-est şi local în centrul teritoriului, pe parcursul zilei vor fi intervale cu cer variabil, astfel că la amiază va fi mai cald decât normal, iar înnorări şi ploi locale se vor semnala cu precădere seara şi noaptea. La munte, la altitudini de peste 1700 m, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, pe litoral şi trecător în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 și 15 grade, iar cele minime, mult mai ridicate decât mediile multianuale, vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade. Izolat şi trecător se va forma ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil ziua şi va avea înnorări în cursul serii şi al nopţii când va creşte probabilitatea de ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 7 grade. În orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţă.

DE MIERCURI PANA VINERI Valorile termice, în scădere treptată în majoritatea zonelor, se vor situa în jurul celor climatologic specifice în a doua jumătate a lunii noiembrie, iar în regiunile estice posibil mai coborâte decât cele normale. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată la începutul intervalului.