PROGNOZA METEO. După temperaturile de primăvară, iarna începe să îşi intre în drepturi

Publicat: Duminică, 07 Ianuarie 2018 14:25 // Actualizat: Duminică, 07 Ianuarie 2018 14:27 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că în zilele următoare iarna începe să îşi intre în drepturi. După ce am avut temperaturi de primăvara la începutul lunii ianuarie, acestea urmează să scadă treptat, astfel că ne putem aştepta şi la precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă sau ninsoare.

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate stratiformă sau ceață pe arii restrânse în zonele joase din sud și est și izolat în rest. Înnorări temporare și ploi slabe se vor semnala pe suprafețe mici în extremitatea de nord a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime se vor situa între -4 și 7 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 0...2 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Vor fi condiții de ceață, mai ales în partea a doua a intervalului.

PROGNOZA METEO LUNI. Valorile termice diurne vor marca o scădere față de ziua precedentă în est, sud și centru, în timp ce în restul teritoriului se vor menține cu mult mai ridicate decât în mod caracteristic acestei perioade. Cerul va fi temporar noros, iar în regiunile extracarpatice nebulozitatea de tip stratiform se va extinde treptat dinspre Moldova și mai ales spre seară și noaptea, pe spații restrânse, se vor semnala ploi slabe sau burniță. În zona Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între -3 și 7 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar la cote mai reduse și în sudul Banatului. Dimineața și noaptea local va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice diurne vor marca o scădere față de ziua precedentă, însă se vor situa în continuare peste normele caracteristice perioadei. Cerul variabil ziua, se va acoperi treptat în partea a doua a intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 9 grade, iar cea minimă de 2...4 grade. Mai ales dimineața și în prima parte a nopții vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MARŢI. Valorile termice vor continua să scadă în toată țara, însă în vest și nord-vest vremea va fi în continuare caldă. Cerul va avea înnorări temporare, iar în regiunile extracarpatice va fi mai mult acoperit și trecător va ploua slab sau va burnița pe spații restrânse în Oltenia și Muntenia și izolat în Dobrogea și Moldova. În Carpații Meridionali și în jumătatea sudică a Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va avea izolat intensificări, iar pe crestele montane, în special ale masivelor sudice și sud-vestice va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, ușor mai scăzute în nord-est, iar cele minime se vor situa între -6...-5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 5...6 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, în zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice vor continua să scadă ușor. Cerul va fi noros și vor fi condiții ca trecător să plouă slab sau să burnițeze. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă de 1...3 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menține caldă în vest, nord-vest și centru, unde cerul va fi temporar noros, iar spre seară și noaptea în Maramureș și estul Transilvaniei, pe arii restrânse va ploua slab. În regiunile extracarpatice, nebulozitatea joasă va persista și local va ploua slab sau va burnița. În zonele de munte, iar trecător, în special în partea a doua a intervalului și în cele de deal, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, dar local și temporar și în sud și est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 7 grade. Mai ales dimineață, în zonele joase din vest vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Nebulozitatea joasă va persista și trecător va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 4...5 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general închisă în jumătatea de sud a țării, unde local vor cădea precipitații. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și precipitațiile se vor semnala doar pe spații restrânse. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie, iar la munte și trecător în zonele deluroase lapovițe și ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud. Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de ziua precedentă, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 10 grade, iar cele minime între -3 și 5 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade.

TENDINŢĂ. De vineri până duminică, valorile termice vor fi în scădere și se vor situa în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade. Local și temporar vor fi precipitații slabe, mai ales în regiunile sud-vestice și vestice.

Citeşte şi Meteorologii au emis AVERTISMENTUL! Fenomenul rar care ne va afecta pe toţi! La ce trebuie să ne aşteptăm

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cand vine iarna Iarnă meteo meteo Bucureşti prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7509
RON
25 Mar
noapte 3 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H