PROGNOZA METEO. Episodul de iarnă severă se prelungeşte. Vântul puternic amplifică senzaţia de frig

Valul de frig se va generaliza la nivelul întregii ţãri, astfel cã vremea va deveni geroasã pe arii relativ extinse în Transilvania, Maramureş, în nordul Crişanei şi în cea mai mare parte a Olteniei

05 feb. 2023, 13:35
PROGNOZA METEO. Episodul de iarnă severă se prelungeşte. Vântul puternic amplifică senzaţia de frig

PROGNOZA METEO LUNI

TARA
Vremea va fi rece, geroasã dimineaţa şi noaptea, la munte, în Transilvania, Maramureş, Crişana, în cea mai mare parte a Olteniei şi pe arii mai restrânse în celelalate regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -6 şi 2 grade, iar cele minime între -18 şi -4 grade, cu valori uşor mai ridicate pe litoral spre -2 grade. Cerul va fi variabil în vestul şi sud-vestul teritoriului, dar cu înnorãri temporare în rest. Va ninge slab, local în Moldova, Dobrogea, precum şi în Carpaţii Orientali şi în Carpaţii Meridionali şi izolat în Muntenia şi Transilvania. Vântul va avea intensificãri în estul şi sud-estul ţãrii şi la munte, cu rafale în general de 50…70 km/h, viscolind trecãtor ninsoarea sau spulberând zãpada. Izolat se va forma ceaţã cu depunere de chiciurã.
BUCURESTI
Vremea va fi rece, astfel cã temperatura maximã va fi de 1…2 grade, iar cea minimã de -8…-5 grade. Cerul va fi temporar noros şi trecãtor vor fi condiţii de fulguialã. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri pe parcursul zilei (rafale de 35…45 km/h), amplificând senzaţia de frig, anunţă ANM.

PROGNOZA METEO MARTI

TARA
Vremea va fi rece, iar dimineaţa şi noaptea, la munte, în Maramureş, Transilvania, local în Crişana, Oltenia şi în jumãtatea de nord a Moldovei şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni va fi ger. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -6 şi 3 grade, iar cele minime între -17 şi -3 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în est, sud-est şi centru, precum şi în Carpaţi Orientali şi estul Carpaţilor Meridionali, unde pe arii restrânse va ninge slab şi vor fi intensificãri ale vântului (viteze în general de 40…50 km/h), amplificând senzaţia de frig. În restul teritoriului, vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane. Izolat se va forma ceaţã cu depunere de chiciurã.
BUCURESTI
Vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales spre searã şi în prima parte a nopţii când vor mai fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 1…2 grade, iar cea minimã de -5…-4 grade, mai scãzutã în zona periurbanã.

PROGNOZA METEO MIERCURI

TARA
Valul de frig va persista şi se va resimţi mai ales la valorile din cursul dimineţii şi al nopţii când va fi ger în regiunile nordice şi centrale şi local în restul teritoriului, iar în est şi în sud-est vântul va amplifica senzaţia de frig. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporare ziua în extremitatea de sud-est a ţãrii şi în Carpaţii Orientali unde izolat va fulgui. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului în jumãtatea de sud a Moldovei şi cea de est a Munteniei, dar şi în Dobrogea şi zona Carpaţilor de Curburã, cu rafale de pânã la 50…55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -5 şi 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -16 şi -6 grade, izolat spre -20 de grade în special în depresiuni. Pe spaţii mici se va forma ceaţã cu depunere de chiciurã.
BUCURESTI
Vremea se va menţine rece, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, iar pe timpul zilei vântul va sufla în general moderat, cu rafale de 30…35 km/h, amplificând senzaţia de frig. Temperatura maximã va fi de 1…2 grade, iar cea minimã de -8…-6 grade.

Previziuni RUNE pe ZODII, 6-12 februarie 2023. Runa LAGUT aduce furtună în viaţa unei zodii. Noutati de la pietrele mistice!

PROGNOZA METEO JOI

TARA
Valul de frig va afecta în continuare cea mai mare parte a ţãrii, mai ales dimineaţa şi noaptea când pe arii extinse va fi ger; temperaturile maxime se vor încadra în marea lor majoritate între -6 şi 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -16 şi -6 grade, izolat cu valori în jurul a -20 de grade cu precãdere în depresiuni. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Pe arii restrânse va fi ceaţã cu depunere de chiciurã.
BUCURESTI
Vremea va fi în continuare rece, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 2 grade, iar cea minimã va fi de -7…-6 grade, mai scãzutã în zona periurbanã.

Horoscop februarie 2023. Patru zodii binecuvântate de Dumnezeu în această lună. Bucurie, bani și belșug

PROGNOZA METEOVINERI, SAMBATA, DUMINICA – tendinta evoluţiei vremii

TARA
Vremea va intra într-un proces de încãlzire ce se va resimţi la început la valorile diurne, apoi şi la cele din timpul nopţii. Precipitaţii slabe vor fi posibile în a doua parte a intervalului, cu precãdere în nordul ţãrii şi în zonele montane.
BUCURESTI
Vremea va intra într-un proces de încãlzire ce se va resimţi la început la valorile diurne, apoi şi în timpul nopţii. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi foarte redusã.