PROGNOZA METEO. Iată cum va fi vremea în zilele următoare

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că şi în zilele următoare, valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele normale la această dată. Maximele vor ajunge până la 14 grade Celsius.

02 ian. 2018, 13:46
PROGNOZA METEO. Iată cum va fi vremea în zilele următoare

PROGNOZA METEO MARŢI NOAPTEA. În vestul, centrul și nordul țării, cerul va fi mai mult acoperit și vor cădea precipitații, în general slabe, predominant sub formă de ploaie, mixte în zonele deluroase și de munte, iar la altitudini mari va ninge. Pe spații mici, vor fi posibile depuneri de polei. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, dar numai izolat și trecător vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperaturile minime se vor situa între -2 și 6 grade. Vor fi condiții de ceață, îndeosebi în sud și în est.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 1…2 grade. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice se vor situa peste cele climatologic specifice datei, în cea mai mare parte a țării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade, iar cele minime între -3 și 4 grade, ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali. În vestul, nordul și centrul țării, cerul va fi mai mult acoperit și vor cădea precipitații, în general slabe, predominant sub formă de ploaie, în cursul zilei, iar în zonele montane, mai ales sub formă de ninsoare. Predominant ninsori, vor fi în cursul nopții, și în Transilvania, iar în restul teritoriului, înnorările vor fi temporare și va ploua, pe arii restrânse, în a doua parte a intervalului, cu precădere în Oltenia și vestul Munteniei și doar izolat în celelalte regiuni. Pe spații mici, vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special, pe creste. Cu precădere, în est și în sud-est, în orele dimineții, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale la această dată, respectiv o maximă de 7…8 grade și minima în jur de 0 grade. Îndeosebi spre sfârșitul nopții, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele normale la această dată, în special, cele diurne. Cerul va fi temporar noros și, mai ales în cursul zilei, vor fi precipitații slabe, local în sud și în centru, pe arii restrânse în nord și doar izolat în rest. Acestea vor fi sub formă de ploaie; în zonele deluroase, trecător și lapoviță, iar la munte, mixte. Pe spații mici, vor fi posibile depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în vest-sud-vestul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, iar cele minime, în general, între -4 și 4 grade. Vor fi condiții de ceață, mai ales dimineața, în special, în zonele joase de relief.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice diurne se vor menține peste cele ce ar fi specifice datei. Cerul va fi temporar noros. În cursul zilei vor fi condiții de ploi slabe, iar noaptea de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -3…-2 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va încălzi, mai semnificativ însă în vest și sud-vest, urmând astfel ca în toată țara, valorile termice să se situeze cu mult peste cele climatologic specifice acestei date din an. În vestul și nordul țării, cerul va fi mai mult noros și în special pe parcursul zilei va ploua slab pe arii restrânse, în timp ce, în restul teritoriului cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare, iar ploile se vor semnala doar cu totul izolat, în a doua parte a nopții, cu precădere în nord-est, unde va putea favoriza depuneri de polei. La munte, vor fi poi și trecător lapoviță, iar pe crestele cele mai înalte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă a Carpaților Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, iar cele minime între -3 și 6 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse se va forma ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi ușor, valorile termice menținându-se peste mediile multianuale ale perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 0…1 grad. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Valorile termice vor continua să crească, semnificativ față de intervalul anterior caracterizând astfel o vreme deosebit de caldă pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord și nord-vest, unde însă doar cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 14 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Noaptea, în zonele joase de relief în special din sud și est, pe spații mici va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 1…2 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO. Duminică, luni şi marţi, valorile termice vor continua să se situeze cu mult peste cele climatologic specifice acestei perioade din an, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în a doua zi a intervalului în vest și nord-vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice vor continua să se situeze cu mult peste cele climatologic specifice acestei perioade din an, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.

Citeşte şi VREMEA lunii ianuarie. După temperaturile de primăvară, probabilitatea de apariţie a viscolului este ridicată VIDEO