PROGNOZA METEO. Încă o săptămână de toamnă caldă şi frumoasă

"Vara indiană" ne va mai face plăcere în următoarele zile, când temperaturile vor urca până la 27 de grade, în unele zone, însă de luni vremea schimbă foaia.

17 oct. 2017, 14:03
PROGNOZA METEO. Încă o săptămână de toamnă caldă şi frumoasă

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime vor fi mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei și se vor situa între 6 și 16 grade, exceptând estul Transilvaniei, unde vor fi apropiate de normal, spre valori de 0…2 grade. Îndeosebi spre dimineață, va fi ceață, pe arii restrânse în nord-vestul și centrul țării și izolat în restul teritoriului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 10…11 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru intervalul 16 – 29 OCTOMBRIE 2017. Temperaturi de primăvară, apoi ploi şi ninsori în luna lui brumărel

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19…20 de grade în estul Transilvaniei și pe litoral, până în jurul a 27 de grade în Banat, Oltenia, Muntenia și Moldova. Minimele termice se vor încadra între 6 și 16 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -1…1 grad, unde vor fi condiții de brumă. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în zonele joase de relief, îndeosebi din nord-vestul și centrul țării va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare frumoasă și caldă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi Meteorologii anunţă o iarnă grea în România, cu perioade lungi de viscol şi ninsori abundente

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține mult mai caldă decît în mod normal. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană și în deltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18…20 de grade pe litoral și 26…27 de grade în sudul și sud-vestul teritoriului, iar cele minime se vor situa între 6 și 14 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 1 grad. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief îndeosebi din centru, sud și est, pe arii restrânse va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. vremea se va menține caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Vor fi condiții de ceață, dimineața și noaptea.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice vor caracteriza, în continuare, o vreme mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi mai mult senin și doar spre sfâșitul intervalului, vor fi posibile unele înnorări în nord-vest, nord și parțial centrul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor avea valori de la 17…19 grade pe litoral, până în jurul a 27 de grade în sudul Banatului și sud-vestul Olteniei, iar cele minime între 5 și 14 grade, mai coborâte spre 1…2 grade în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice vor caracteriza, în continuare, o vreme mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Vor fi condiții de ceață, dimineața și noaptea.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în jumătatea de nord a țării, iar în cea de sud va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Din punct de vedere termic, în continuare, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 5 și 13 grade. În zonele joase de relief, îndeosebi din interiorul arcului carpatic și din sud-vest, pe arii restrânse, va fi ceață, mai ales dimineața.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice se vor menține peste cele specifice datei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade. Cerul va fi variabil, spre mai mult senin; vântul va sufla slab până la moderat și vor fi condiții de ceață, îndeosebi dimineața.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ-MIERCURI. Temperatura aerului va fi în scădere, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor – în creștere, mai întâi în vestul, nordul și centrul țării, apoi și în restul teritoriului. La Bucureşti, temperatura aerului va fi în scădere, ușoară și treptată, iar probabilitatea de apariție a ploilor – în creștere, îndeosebi spre sfârșitul intervalului.