PROGNOZA METEO LUNARĂ. Când şi unde lovesc ninsorile

ANM a realizat prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. Aflaţi cum va fi vremea la începutul lunii noiembrie.

08 oct. 2021, 12:58
PROGNOZA METEO LUNARĂ. Când şi unde lovesc ninsorile

PROGNOZA METEO 11 – 18 octombrie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

PROGNOZA METEO 18 – 25 octombrie
Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

Vremea în Bucureşti se răceşte drastic. Week-end cu frig, ploi şi vânt
PROGNOZA 25 octombrie – 1 noiembrie
Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Avertizare generală emisă de meteorologi. Urmează trei zile cu vreme deosebit de rece, în toată ţara
PROGNOZA METEO 1 – 8 noiembrie
Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare în regiunile sudice, dar şi local excedentare în cele nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, anunţă ANM.

Vortex stratosferic în formare la Polul Nord. Cum va fi iarna în România. Prognoza meteo Crăciun 2021

prognoza-4saptamani (6)