PROGNOZA METEO lunară. Cum va fi vremea de Sfântul Andrei, 1 Decembrie şi de Moş Nicolae

Administraţia Naţională de Meteorologie a dat publicităţii estimările meteorologice pentru intervalul 16 noiembrie - 14 decembrie.

17 nov. 2020, 10:16
PROGNOZA METEO lunară. Cum va fi vremea de Sfântul Andrei, 1 Decembrie şi de Moş Nicolae

PROGNOZA METEO lunară.Administraţia Naţională de Meteorologie

a anunţat că în săptămâna 16.11.2020 – 23.11.2020 valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în regiunile estice. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile vestice, dar și excedentar în extremitatea de sud-est a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

 

Cum va fi vremea de Sfântul Andrei

În săptămâna 23.11.2020 – 30.11.2020 temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

 

PROGNOZA METEO lunară. Cum va fi vremea de 1 Decembrie şi de Moş Nicolae

În săptămâna 30.11.2020 – 07.12.2020 temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Citeşte şi: FELICITARI DE SF. NICOLAE. Nu uita de cei dragi! Mesaje frumoase de Moş Nicolae

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi ușor deficitar în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Citeşte şi: Paradă militară de 1 decembrie? CNSU propune ca Ziua Naţională a României să fie celebrată la Arcul de Triumf

 

În săptămâna 07.12.2020 – 14.12.2020 valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în zonele montane. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

 

Va fi paradă de 1 Decembrie? Anunţul făcut de Raed Arafat: Totuşi, e ziua naţională, trebuie marcată!

Raed Arafat a vorbit vineri, la Sibiu, despre Ziua Naţională a României. Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor interne a declarat că festivităţile de 1 Decembrie se vor organiza, însă „vor fi activităţi reduse”.

Vor fi activităţi foarte reduse, fără defilări, fără activităţi intense”, a afirmat Raed Arafat.

Întrebat dacă se va desfăşura celebra paradă de Ziua Naţională, acesta a spus „Din ce ştiu, nu”.„Din ce ştiu, nu, dar urmează să se anunţe, eu ştiu că o să fie ceremonii mai restrânse, dar cu siguranţă Preşedinţia va ieşi cu anunţuri despre acest lucru şi colegii de la Ministerul Apărării. Se poate face şi prin anunţ clar, să nu vină nimeni, şi se poate face şi prin forţele de ordine care să nu permită să vină. Eu cred că dacă nu va fi paradă, lumea nu prea va veni pentru acest lucru. Totuşi, e ziua naţională, trebuie marcată, dar în acelaşi timp trebuie să se respecte şi măsurile de prevenire şi măsurile de limitare a răspândirii virusului. Pentru partea de Ziua de 1 Decembrie se va comunica oficial de către instituţiile care organizează această zi. În judeţe, aceste reguli de la Bucureşti se vor implementa şi în judeţe”, a declarat Raed Arafat vineri, la Sibiu.