Prognoza meteo lunară. Iarna se amână, nu vom avea fulgi de zăpadă în noiembrie decât răzleţ la munte

Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Temperaturi mai ridicate decât cele normale în noiembrie, dar sunt posibile chair episoade scurte d eiarnă, mai ales la munte.

27 oct. 2023, 11:11
Prognoza meteo lunară. Iarna se amână, nu vom avea fulgi de zăpadă în noiembrie decât răzleţ la munte

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni: Temperaturile în luna noiembrie vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmisă vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Weekend-ul începe cu ploi și vânt puternic în unele părți ale țării, dar de sâmbătă vremea devine din nou frumoasă și caldă pentru această perioadă. Sâmbătă, condițiile meteo se vor îmbunătăți. Doar local, în nord și vest, vor mai fi câteva ploi slabe, iar în est unele intensificări ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 27 de grade. Vremea va fi frumoasă și duminică, iar la prânz cerul va fi predominant senin. Temperatura va depăși 20 de grade în toată țara, iar în sud se vor înregistra până la 25 – 26 de grade.

Prognoza meteo  30 octombrie – 6 noiembrie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toată ţara, dar mai ales în regiunile vestice şi sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice şi nord- vestice, deficitar în sudul şi sud-estul teritoriului, în timp ce în rest cantităţile de precipitaţii se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Alertă meteo cod galben de vânt și averse însemnate cantitativ! Care sunt zonele vizate
Prognoza meteo 6 – 13 noiembrie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-estice şi estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a ţării, cu precădere în vest, nord-vest şi local în centru, exceptând regiunile sudice, unde cantităţile de precipitaţii se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

ANM-Prognoza-4-saptamani-231027072404

Prognoza meteo  13 – 20 noiembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile ţării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo. Elena Mateescu anunţă toamnă lungă: „Temperaturile mai scad în medie cu 5-6 grade”. Când vine iarna
Prognoza meteo 20 – 27 noiembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată ţara. Regimul pluviometric va fi excedentar în sudul, estul şi local în centrul ţării, în timp ce în restul teritoriului cantităţile de precipitaţii se vor situa în limite normale pentru această perioadă.