PROGNOZA METEO LUNARĂ: Sezonul estival se prelungeşte şi în septembrie

Publicat: Luni, 13 August 2018 14:36 // Actualizat: Luni, 13 August 2018 14:36 // Sursa: romaniatv.net

ANM a actualizat prognoza pe următoarele patru săpămâni. Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016. Fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Săptămâna 13 – 20 august 2018

Temperatura aerului va fi mai ridicată decât normalul climatologic al s ăptămânii în cea mai mare parte a țării, cu abateri mai mari în regiunile din nord și vest. Local în extremitatea sudică valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice perioadei.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 20 – 27 august 2018

Temperatura aerului va avea valori ușor peste normalul climatologic al săptămânii în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele nord-vestice și se va situa în general în limite normale în sudul și sud-estul extrem.

Cantitățile de precipitații se vor încadra în limitele normale ale intervalului local în regiunile estice și pot fi excedentare în restul teritoriului, dar mai ales în regiunile sud-vestice și la munte.

Săptămâna 27 august – 3 septembrie 2018

Valorile termice, în medie, vor fi mai ridicate decât normalul climatologic al perioadei în vestul, nordul și centrul țării, în special în nord-vest și se vor situa în jurul valorilor climatologic specifice acestei s ăptămâni în sud și sud-est.

Cantitățile de precipitații pot fi ușor excedentare local în zonele deluroase și montane și vor fi apropiate de media climatologică a săptămânii în restul teritoriului.

Săptămâna 3 – 10 septembrie 2018

Temperatura aerului se va situa în jurul valorilor normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, posibil mai ridicate decât acestea în nord-vestul teritoriului.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de normele climatologice ale perioadei în majoritatea regiunilor, posibil excedentare local în vestul și nordul extrem.

4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANM INMH prognoza august prognoza meteo prognoza septembrie vremea litoral
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 aug 06:47
Răspunde | Votează email 0 email
GABBAI MARIA
MUNCA DIN FABRICI DUCE LA DISTRUGEREA ORGANISMULUI LA UN MOMENT DAT:E MUNCA EXTREM DE GREA;IAR PRETUL E MULT PREA MARE:
13 aug 18:29
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
''Cultul 'corpului frumos' in civilizatiile antice a dus la uciderea bebelusilor ca o practica comuna. In legile grecesti chiar apare ideea conform careia pana la 7 zile dupa nastere noul nascut nu e chiar un copil, asa ca poate fi eliminat fara mustrari de constiinta. Aristotel chiar sfatuia ca e mai bine ca cei imperfecti sa fie eliminati si spunea de exemplu ca 'cei nascuti surzi devin insensibili si incapabili de ratiune'. In Sparta, copiii erau considerati proprietatea statului, iar cei nascuti cu deformitati erau lasati sa moara sau dusi la Apothetae, o prapastie in care erau aruncati, iar in societatea azteca, gradina zoologica regala includea expunerea deficientilor, care traiau din resturi de mancare si inchisi in custile lor (Millington, 2006, * f.n. , 2007).''Astfel se transformau prinura si violenta in niste criminali monstruosi carora nu le pasa decat sa manance,sa bea,sa construiasca ,fara niciun sentiment fata de oamenii din jurul lor sau fata de alte fiinte.Aia nu e viata ,ca in jungla.In al doilea Razboi Mondial cred ca inceputul a fost cu atacarea Poloniei si cu diórinta Germaniei de a se extinde,dar nu sunt sigura ca nu am mai discutat din liceu despre asta.
13 aug 18:16
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
IN NICIUN SECOL URA SI VIOLENTA IESITE DIN COMUN NU SUNT NORMALE CA OMOARA DESTINE DE OAMENI DIN PURA PLACERE SADICA;CEEA CE E INGROZITOR:
13 aug 18:14
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
OMENIA E FIREASCA IN ORICE SECOL SI SA LASI OMUL SA TRAIASCA SA NU-L EXTERMINI CU INCETINATORUL;INDIFERENT CA E STAPAN DE SCLAVI SAU SERVITOR:
1
EUR
4.7576
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H