PROGNOZA METEO LUNARĂ. Temperaturi anormal de calde în România

PROGNOZA METEO în perioada 13 aprilie - 11 mai. Vremea se încălzește în România cu temperaturi ușor peste cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate cele normale pentru această perioadă.

RomaniaTV.net
10 apr. 2020, 05:20
PROGNOZA METEO LUNARĂ. Temperaturi anormal de calde în România

PROGNOZA METEO în săptămâna 13.04 – 20.04

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, precum și în extremitatea vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

De asemenea, regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

 

PROGNOZA METEO în săptămâna 20.04 – 27.04

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

De asemenea, cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în toate regiunile.

 

PROGNOZA METEO în săptămâna 27.04 – 04.05

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

De asemenea, regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

 

PROGNOZA METEO, în săptămâna 04.05 – 11.05

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval.

De asemenea, cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui excedent local în regiunile vestice, dar și a unui deficit în cele estice și sud-estice.