Prognoza meteo lunară. Vreme rece în februarie fără prea multe precipitaţii. Cum va fi vremea în martie

În următoarele zile vremea se menţine rece, sub nivelul normal pentru această perioadă. Din martie, vremea se mai încălzeşte. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării în februarie.

12 feb. 2021, 11:37
Prognoza meteo lunară. Vreme rece în februarie fără prea multe precipitaţii. Cum va fi vremea în martie
Prognoza meteo lunară. Vreme rece în februarie fără prea multe precipitaţii. Cum va fi vremea în martie

Adminitraţia Naţională de Meteorologia a dat publicităţii estimările meteorologice pentru intervalul 15 februarie – 15 martie 2021.

În săptămâna 15.02.2021 – 22.02.2021 valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile nord-estice, anunţă ANM.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane din vestul și nordul țării.

În săptămâna 22.02.2021 – 01.03.2021 temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nord-estice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

Săptămâna 01.03.2021 – 08.03.2021. Temperaturile medii ale aerului vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări, dar mai ales în extremitatea de nord-est.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normale pentru acest interval, posibil ușor deficitar în regiunile extracarpatice.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO 12 FEBRUARIE. GER în România în următoarele zile. Temparaturi cu minus în toată țara

Săptămâna 08.03.2021 – 15.03.2021. Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte în regiunile estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui deficit local, în sud-vest, centru și la munte.

Citeşte şi: Avertizări meteo de frig, ninsori viscolite şi polei. A fost emisă alertă COD PORTOCALIU


loading...